Full rulle idag.......

publicerat i Allmänt;
image426

Den här lilla godingen har varit hos farmor idag. Först trodde jag hon skulle riva hela huset, men efter två promenader blev hon kolugn och sov som en stock, hon pussas så gott ha ha. Men lilla Stolla gillar henne inte, hon blir livrädd den stackarn för Enya vill leka med henne och då reser hon rygg och sticker iväg den lilla stackars katten.
Sen var jag och tränade i en och en halv timma, e jag klok?? Men nu känner jag mig lite grinig efter maten, är väl trött kantänka eller också är det att jag vet att svärmor skall vallas bland hyllorna i affären i morgon. Så jävla seeegt!!! Nä ha en go kväll! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Så jättefint ni har det. Helfräsht! (Stavas det så?)
Förstår att du älskar lilla Enya. Hon är bedårande. Känns väl skönt nu när det börjar bli klart. Du har ju levt under ombyggnad länge nu. Kram till dig.

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Sylvia: Tack vännen för att du tycker det är fint och att du tycker min lilla raring är söt...jag fullkomligt älskar den hunden.....ja du vi började med renoveringen i februari detta året så det har varit lite segt, men fint blir det. Tack igen Kram på dig!

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Lilla söta Enya..farmors gullegris, förstås! Va mysigt det är med djurbarn som bara tvärsomnar så där.
Tänk att budgivningen pågår än hos dottern. Det blir en riktig rysare det här! Men bra går det!
Hoppas du vallat svärmor klart nu o att det gick bra! O det gjorde det ju så klart! Ha en skön kväll! Kram!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Stolt farmor kan jag tro. En sån söting.Kram Tingeling

Kommentera inlägget här :