Nybakad lärare

publicerat i Allmänt;
image125

Så här ser föremålet ut för festandet igår. Vi hade jättekul. Det var ju ganska segt att sitta och höra på proffesorerna och musiken, det var verkligen stelt, och varmt men efteråt gick vi på restaurang och åt och sen åkte vi hem hit och hade världens baluns. Shit va vi festade och dansade, men kul hade vi och jag känner mig ovanligt fräsch idag. Ungdomarna gick ut på stan, har inte hört nåt ännu från dottern men dem kom väl inte hem förrän i morse kan jag tro. Nu har jag städat upp allting, bläää va tråkigt, fläckar överallt och massor av glas och karotter att diska, men så är det när man har fest. Det var kul i alla fall. Sonen var snäll i går och plockade undan den provisoriska stereon och massa annat. Han e för go han. Pippis var astrött och ganska bra i "galoscherna" så han hade man ingen nytta av. Så nu är detta gjort, nu e det bara Shibbis student kvar på tisdag. Ha en bra dag i värmen! Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men åhh va hon är söt!
Jag var också pigg i morse..tack och lov, nu är jag hemma efter en underbar dag på sjön..gött har vi haft det!
kramen

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack Ninnivän för att du tycker hon är söt! Ja igår var hon som en karamell i sin ljuvliga klänning. Vad skönt att ni haft det bra på sjön. Imorgon får jag väl ge mig ut och sola och bada. Kram på dig!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Vilken vacker dotter du har så fina drag.
Kul att festen var kul ha det gott i värmen jag har just kommit hem från havet där fläktade det härligt inte alls så hett.
Vi låg alldeles ensamma på vårt hemliga ställe.
Kommer lite bilder snart.kramar pimpim

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pimpim: Tack, ja hon är faktiskt riktigt vacker.....vad skönt du haft det idag. I morgon ska jag ut till mitt ställe vid havet. Kram

5:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ja ut och njut av sol och värme..ha det gott, kramen

6:e kommentar, skriven , av Sarah:

Tack för igår Mumor! Eller i fredags var det ju. Det hade du ordnat väldigt fint! Stor kram till dig!Ni är bra snälla du och Pipps.

7:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Det blev inte så mycket att njuta, det var för varmt:) Kram
Sarah: Å tack du det var ju snällt av dig. Ja en försöker så gott en kan att skämma bort dem illbattingarna:) Kram på dig!

Kommentera inlägget här :