Ett sånt vackert smycke.......

publicerat i Allmänt;
image142


jag fick idag i brevlådan från Nalle.....nu ska jag ut och köpa ett silverhalsband som passar till också. Det är urläckert för det skiftar när man tar på sig det. Tack Nalle, va duktig du är!!
Idag har det varit full fräs, var uppe med tuppen för Pippis skulle ha en gubbe här från kontrollorganet Swedac, varje år måste dem gå igenom alla apparater och faktablad och kollas upp. Det är lite nervöst för det hänger ju på hur man sköter sina papper mm. Sen har jag städat hela huset så nu är det fint till midsommar.......sen kom syrran och svågern på lunch, det var roligt att se min svåger, han e ju fortfarande sjuk med sitt hjärta och det är inte lätt för dem bägge....men dem blev glada över det jag hade skapat att äta och vi hade en smarrig chokladkaka i efterrätt. Nu är det bara svärmor i morgon som skall ha en del papper i ordning, sen ska jag ta semester....då ska jag ta fram min hoj och ut och cykla........å va härligt, vill säga om vädret tilltåter. Nu är det i alla fall slut på examen och kalas så nu kan man börja att leva normalt igen.
I går kväll läste jag tidingen M av Amelia Adamo. Jag tycker den är så bra. Har ni kikat i den? I detta numret var det en del om resor, ovanliga sådana.......något som jag fastnade för var att åka till Kärlingesunds gård i Bohuslän och lära sig dansa afrikanskt, ha ha, va kul! Det stod" En dansande människa är en lycklig människa" Visst stämmer det? Ja nu har jag lite uppslag att fundera över, men Pippis får jag aldrig med mig på afrikansk dans, så då får jag åka själv............nä ni nu är det dags för middag! Ha det så gott i kväll! Kramisar

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Tack Mumin ! Visst är det svårt att fotografera det? Silverkedja är snyggt till.
Ha det gott !

2:a kommentar, skriven , av Pialotta:

Ha det fint ute där på cyklen då.. visst är det frihet om något.. det finns regnställ om det skulle behövas:-)
Kram

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle:Ja jag är ju ingen fena på det här med kameror men det är jättefint!! Kram
Pialotta: Javisst finns det regnställ:)Kram

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Såå fint nu blir vi lika snygga du och jag..jag får massor av beröm ideligen för mitt...jag har silverkedja till.
Kramen

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja det är verkligen vackert, ha en bra dag! Kram

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Du behöver inte sakna mig än åker inte förrän på tisdag kväll...kram

7:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Skönt!

Kommentera inlägget här :