Tagen

publicerat i Allmänt;
image235


Jag är tagen av Ninni och Pimpim. Man skall skriva om de som inspirerar en på bloggen. Jag vet inte hur många man får skriva  om men jag skriver om de jag inspireras av mest utan inbördes ordning:


Ninni: Du är verkligen en av mina riktigt goda bloggvänner....det är som om vi vore systrar, tänker likadant, du e rolig påhittig och omtänksam och så är du en jäkel på att kommentera....det gillar jag:)

Pimpim: Har ni aldrig varit på denna sidan så kan jag varmt rekommendera den. Så otrooooligt duktig på att lägga ut fina bilder och denna damen har inte bara en konstnärsådra utan är lika duktig på att baka och sy och ja listan kan bli lång...åsså e hon mycket rar och omtänksam.

Mamma Forever: Inte för att du bloggar så mycket men det du skriver gillar jag.....å sen e du ju en god vän till mig. Vi har ju alltid roligt. Det var nog ödet som sammaförde oss:)

Nalle: Denna konstnärskvinna är en favorit. Det hon skriver är intressant och hon är väldigt förstående. En sanningens människa och go och gla.

Gunvor: Denna dam är en solstråle!! Sina tisdagsteman och vackra bilder från när och fjärran gör att man blir glad att gå in på hennes sida. Sen är hon genomsnäll och dansant och verkar alltid på gott humör.

Sylvia: Inte för att du skriver så ofta men jag  gillar det du skriver och du verkar vara en förstående männsika och en sökare som gör att man blir nyfiken på dig.

Shibbie: Den här "lilla" damen e för go! E hon arg så ryker det i bloggen:) e hon glad så överöser hon sin bloggsida med hjärtesaker.........

Kafferasten: En verklig tänkare. Klurar ut massor med bra grejer att skriva om.....och det är verkligen tänkvärt det hon skriver och sen är hennes blogg utseendemässigt fantastisk.



Ja det var några stycken. Mina favoriter. Ha en skön kväll! Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Ååååkey, jag har redan gjort den, blev tagen av Ninni, men jag kan väl lägga till en annan goding;)

2:a kommentar, skriven , av Nalle:

Som en boll kommer jag tillbaks till dig...
Hahha skrev in dig också i min lista på braiga bloggare som inspirerar.

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Tack vännen!!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ja jag vet inte hur många man skulle skriva..kanske det var fyra..men spelar roll!
Tack för berömmet...dito!!

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack själv!

6:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Tack söta du för dina fina ord om just min blogg.. försöker tänka till mellan varven. Jag vet det är så många som läser min blogg och jag är så glad att kunna kanske hjälpa eller få någon att tänka till:-)
Ska naturligtvis skriva in det i min blogg, för det finns så många som inspirerar mig och en del mer än andra..
Blev just "tagen" av Åsa,(Sickan) oxså..
Ha de gott kramar från Skånegrebban

7:e kommentar, skriven , av pimpim:

Tack Mumin Vad kul nu fick jag lite tips om nya bloggar natti natti kram pimpim

8:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Ja det är alltid roligt att gå i på din blogg. Ta åt dig!! Kram
Pimpim: Ja det är du värd:) Ja gå in på dem andra dem är bra!! Kram

Kommentera inlägget här :