Sömn.......

publicerat i Allmänt;
image251måste ju människan ha för att kunna fungera i det dagliga livet......läste i morgontidningen att sömnproblem är så vanligt att varannan människa har sömnbrist. Jag är ju en bland dessa. Igår sov jag ju som en stock, men jag visste att det var bara en engångsföreteelse för i natt vaknade jag halv fyra och vankade av och an som vanligt. Sömntabletter hjälper inte....sover bara 2-4 timmar på dem och sen vaknar jag i vargtimmen för att vid denna tiden  på morgonen bli alldeles slut. Nu har jag prövat allt..........så nu är det dags att ta riktigt tag i det här.....får se vad jag ska göra. Ha en bra dag! Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Att inte få sova kan göra vem som helst knäckt!
Antar att du bara har insomningspiller..dom sitter ju inte i så länge!
Kraaaam

2:a kommentar, skriven , av Nalle:

ja det där kan verkligen knäcka vem som helst.
Säger som Ninni, insomningstabletter sitter ju inte i mer än några timmar. Man kan göra så att man tar halva först, sover och sedan när man vaknar så tar man en halv till. Hoppas det ordnar sig.
Kram

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja jag blir tokig....visst e det så att dem sitter inte i så länge....ska ringa till sjukhuset idag. Kram på dig!
Nalle: Ja jag vet kära du...och det är så att det räcker inte med en halv för att somna....jag tål hur mycket som helst tyvärr....Kram på dig!

4:e kommentar, skriven , av Nalle:

Åh så synd. Men hoppas att det reder ut sig. Tack för komplimang om smycket:) Ha en fin dag ! Kram

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Ja jag ska ringa till sjukhuset snart så får vi se vad dem säger.....Kram

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

God förmiddag på dig! Hoppas du piggat på dig!Va jättejobbigt mad den dåliga sömnen. Det kan jag inte klaga på..att jag har dålig sömn. Jag har nog ärvt min goda sömn efter min pappa..för han kunde sova! Han snarkade så det hördes uppifrån o ned i huset.Ibland så ligger även jag vaken nån timma men det är inte så ofta som tur är. Jag hoppas verkligen du får nån hjälp i dag!
Du har ju varit ute på lite kuligheter också såg jag. Och jympat ute i det fria! Härligt!Härligt!
Ha en bra dag i dag! Kramar om dej!Kram kram!

7:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ja det är jobbigt och min pappa han sov också som en stock så det har jag inte ärvt ifrån honom:) Japp jag har inte legat på latsidan under tiden du vart borta ha ha och du har väl dansat knäna av dig som vanligt?? Kram på dig!

8:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hoppas du har fått nån hjälp!?
Kram

9:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja jag fick tala med vuxenpsyk och jag skulle göra en del justeringar i mina mediciner....just nu är jag som en zombiie:( Kram på dig

10:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ja visst var hon vacker..nää ingen bebbe på gång vad jag vet..vi ser nog ut så..hi,hi!!
Bra att du fick lite hjälp...sov gott inatt..hoppas jag!

11:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja det vore väl skam om jag inte sov i natt......men man vet ju aldrig, hm, Kram

12:e kommentar, skriven , av Pia lotta ( Kaffebönan):

Sömnproblems har var och varannan människa nu..
Vad är det som sker i oss?
Insomningspiller är inget för den som ska försöka sova en hel natt och inte vakna upp stup i kvarten.. Då får man ha lite annat.. finns ju sådant oxså, som du säkert fått bot om vid det här laget:-)
Här är en som sover sina 5-6 timmar och det går bra.. mannen sover skitdåligt nu här.. men vägrar sovmedilament.. sådan är han, då får han sklla sig själv eller vad säjer du?
(Kram)

13:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Ja det är konstigt det här. Jag läste i tidningen idag att var tredje människa har sömnproblem. Va det så förr?? Vi förbrukar ju sömnmediciner som bara den här i landet.....nu ska jag ta mina theralendroppar och se om John Blund kommer. Kram på dig!

Kommentera inlägget här :