Tisdag.....

publicerat i Allmänt;
och allt  går sin gilla gång.....men vilken fräs jag hade i magen i natt och sov gott gjorde jag också mellan toalettbesöken....det kanske gör sin verkan med akupunkturen. Idag har jag pysslat lite och städat undan och satt upp den lilla granen som vi brukar ha på bordet.....sen kom revisorn och han fick sig en julkorg och blev glad som en speleman den spjuvern.....ha ha han e för rolig .......vi pratar mest under bältet han och jag förutom lite ekonomi emellan varven. Han säger att om jag skulle bli ensam nån gång så kommer han och muntrar upp mig och jag svara att okej då bäddar jag upp....ha ha kul att man kan skoja om sånt!!
På lördag kommer min gamla arbetskamrat hit med sin man och hon har fyllt 60 i dagarna. Dem ska se hur vi fått det efter renoveringen men vad ska jag ge henne i present? Nån som vet? Hon har ALLT så nån prydnadssak är ju att "kasta pärlor åt svinen"........ ja jag vet inte.....och hon är inte mycket för smink och sådant heller.....nä det vete katten.....tar gärna emot alla bra förslag från er mina kära bloggisar.
Kram och ha en fortsatt bra dag!image528

Pippis har köpt en bar av en kompis.....visst va den snygg??

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Varför inte ett presentkort på en massage!!

Fick du fräs på "maggen"..hihi, kramen

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja det är en bra idé men hennes svärdotter är massör så där sket det sig på ren göteborgska.....yepp det var full rulle på den i natt......Kramelikram

3:e kommentar, skriven , av Nalle:

Du har mail.

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Nähä då sprack den ideén..ansiktsbehandling då??

Ha en skön dag..kramen

5:e kommentar, skriven , av absolutmamma:

ge henne ett presentkort på blommor eller vad som helst,, det borde väl vara uppskattat så här inför jul, hdå kan hon ju köpa sig nån fin julgrupp...Eller ett paket fullt med roliga skraplotter, kan ju tom föröka sig haha//kram Absolutmamma

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Ojojojdå
fick du fräs på maggen av akupunkturen. Kan man få det också! Det är ju bra att rensa ur sej lite skit emellanåt! haha.
Jättesnygg bar!
Några tips på present har jag inte men jag anar att du redan har en på G. eftersom Nalle är inblandad. Det skulle väl vara den perfekta presenten!
Ha en underbar dag! Och ta det lilla lugna! Här regnar det efter morgonens snöfall.KRAM!

Kommentera inlägget här :