Nu skulle jag vilja ha batterierna på laddning.....

publicerat i Allmänt;
för nu är jag så jävla trött och grinig på allt och alla.........jag känner att jag inte får bestämma själv vad jag vill göra utan styrs av andras vilja. Jävlar va trött jag blir på det!! Och nu har jag städat hela huset men det dröjer väl inte länge förrän det säger "swish" så e allt i en enda röra igen. Fan va otacksamt!! Jag är ju faktiskt sjuk men det är ingen som bryr sig. Den lilla "pigan" betalar räkningar och städar och lagar mat och ställer upp i ur och skur med små detaljer som inte riktigt syns...å den jävla kärringen till svärmor åker jag inte till en gång till denna veckan. Snålkärring!!!!
Bra nu fick jag ut lite aggresioner........men jag önskar att julafton var förbi så det här hysteriska jagandet slutar nån gång.
Skönt e i alla fall att jag ska hem till syrran ikväll och bli bjuden på kaffe. Det ska bli riktigt roligt.....vi träffas inte så ofta även att vi pratar med varandra i telefon varje dag...så det ser jag fram emot.

Kram och ha en bra dag! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Allt hysteri och jagande måste man gå til sig själv och sätta stopp för. Om du håller på såhär och ställer upp för andra hela tiden, så kommer du snart att "säcka ihop" av utmattning. Du måste ta det lugnare. Säg nej. Jag orkar inte. De bryr sig inte,säger du. nä, vet du varför. De ser att du gör saker och ting - att du -- just det - ställer upp. De ser inte den trötta slitna Mumin - för hon känner bara du. Inom dig. Du är inte snäll mot dig själv. Du glömmer dig själv, kära Mumin. Det är därför som det blir så här jäktigt.Pusta nu ut hos syrran och låt henne bjuda dig. Ja, det skulle inte förvåna mig Mumin om det är du som diskar dessa kaffekoppar. Nä,nu låter du dig bjudas. Sitter ned och tar det lugnt. Nu hytter Nalle med pekfingret och säger att: Det är inte alltid bra att alltid ställa upp för andra. Man ska vara snäll och trevlig och bry sig.Självklart.Men!
Efteräkningen kan bli dyr om man inte tar det lugnt när man som du inte är riktigt "ok".
Förstår du mitt resonemang.
Bryr mig om dig.
Kramar Nalle

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Tack snälla du! Där satte du huvet på spiken:) Ja jag håller med dig det är alldeles rätt vad du säger.....du e klok du vännen....men nu måste jag tänka på mig själv lite annars ligger jag i en stor "skithög" till slut....alla är så vana att Mumin "ställer upp" och visst har jag svårt för att säga nej men jag får börja träna lite på det......Tack än en gång! kramar i massor till dig!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Puss på dig och en stoooor kraaaaaaaaaaaam tror jag du behöver!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Du måste tänk på dig sjäLV lite mer sätta dig i första rummet många kramar till dig från en liten ting...

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack så mycket och puss och kram tillbaka i mängder!
Ting: Va roligt att du skriver...ja jag vet....å hur många gånger har jag inte sagt det till mig själv:)) Kramar tillbaka i massor!

Kommentera inlägget här :