Första advent

publicerat i Allmänt;
Trevlig första advent!! Idag ska jag hem till svärdottern och hjälpa henne med adventspyntet. Mamma Shibbie kommer också och lilla Fanny. Det ska bli kul!!
Sen har jag kommit på att jag är en sån inbiten nikotinist.....jag vill ju uppleva mitt blivande barnbarn så nu ska jag ta tag i mitt nikotinberoende. Alla cigg åker ut härifrån idag och därmed basta!!
Sen till en rolig sak. Pippis fyller ju 55 år i februari så jag har bokat en resa till Istanbul för att fira hans födelsedag där. Jag tycker det verkar spännande och mystiskt i denna staden. Pippis blev jätteglad för sin födelsedagspresent och då ska vi bara rå om varandra min lille gube och jag.

Ha nu en skön söndag och kom ihåg att inte lämna ljusen utan uppseende. Kram på er från Mumin

image523

Mystiskt va??:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Va jag trodde att du hade slutat röka för länge sen???

Istanbul tror jag är en fin stad..jag älskar Turkiet!

Kram på dig

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Jo visst hade jag slutat men så var jag där igen....skit också....men nu är det slut på det....kan inte hålla på längre...jag kan ju knappt andas. Ja Istanbul verkar spännande. Kram på dig!

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Men va spännande med en resa dit! Oj nu skiner solen in här! Vårat snöoväder igår slutade med regn i natt. När vi åkte iväg till dansen vräkte det ner snö. Hemskt väglag..men danstokiga som vi är åkte vi ändå. Gubben körde o så var svågern o svägerskan med i bilen också. Vi sa det att vi är väl för tokiga! Men det var jättekul på dansen o mycket folk så det finns fler galningar! På hemresan regnade det..inge bättre det! Ha nu en riktigt fin första advent kära Mumin! Kramisar till en blivande momma!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Usch då har du problem med andningen..ja det är ju inte bra Men du verkar ju ha bra "kondis"!
Ja, jag blossar ju också, men bara lite, men jag ska sluta jag med, har inte satt upp nåt datum..men jag ska ta hjälp av plåster så jag klarar det den här gången.
Kram, kram

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ha ha ja man får väl utmana ödet lite:)) Va kul att ni hade det roligt. Kram på dig!

Ninni: Nä inte problem med andningen....men jag känner att det trycker över bröstet när jag röker och nu idag köpte jag nikotintuggumi.....nu ska jag klara det!! Kram på dig!

Kommentera inlägget här :