E det lördag eller vad är det???

publicerat i Allmänt;
Jag blir alldeles veckovill med den här julen och alla helgdagar.......nu vill jag snart kasta ut tomtarna hur grymt det än låter:)) Idag när jag var på Maxi så trodde jag inte folk va riktigt kloka.....det kom en yngre dam och bara tjittade iväg min kundvagn för hon skulle åt gurkorna. Jag blev så in i h-e förbannad så jag tittade argt på henne och sa:" Skall du leva efter nyår också så bråttom som du har?" Hon bara tittade på mig och gick därifrån. Sen skulle jag ha paprika....då stod det en och packade upp bredvid mig och då kom ännu en dam och hävde sina armar över mig så jag höll på att trilla....."Nä nu jäklar sa jag till han som packade upp att det här var sista gången jag handlade här....folk är ju som robotar och skall bara roffa åt sig precis som det gällde livet. Det är väl inte konstigt att dem blir sjuka och får hjärtinfarkter om vartannat så som alla stressar!!
Efter denna hemska upplevelse for jag hem och packade upp...och tänkte att så här stressade inte min mamma och pappa när dem levde. Vart bär det hän??
Jag och Pippis har städat huset idag också, lugnt och tålmodigt och nu har vi ätit en god middag....så nu skall vi lägga oss horisontellt en stund och smälta maten.
Förresten i morse när jag läste tidningen så stod det om EM i fotboll. Det går ju i Österrike och jag sa till Pippis att det vore väl nåt att åka och titta på med full Sverigemundering och målade ha ha.....ja ja vi får se hur det blir med den saken:)) Lite tokig får man väl vara va?

Ha en go kväll! Kram på er, Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Hur tokig som man vill, får man vara.
Det är hemskt när människor trängs sådär. Ha en fin lugn kväll Kram

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Att folk beter sej så på storrea det förstår jag,därför går jag aldrig första dan, och nästan inte sen heller för den delen!Jag hittar inget ändå.Men det där var ju i mataffären..jaja!
Åk till Österrike istället o va lite tokig!!Kul!

Ingen dans ikväll heller! Nu har jag snart glömt hur man gör!

Kramar till tokiga Mumin!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ja men fasen..du skulle ha kört över henne med kundvagen..usch vilka hemska människor det finns!

Nej varför ska man stressa när man kan ha det lugnt&skönt och lukta på blommorna

Kram på dig

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Går hade jag en riktigt slappardag i fåtöljen och med stickningen i högsta hugg.
Hade flanellpyjamasen på mig hela dagen utom när jag gick till affären kram Ting....

Kommentera inlägget här :