Häxan Mumin

publicerat i Allmänt;
image342 sådan känner jag mig för att jag är så gnällig....men min sjukdom som jag har gör att jag inte orkar så mycket som en "vanlig" människa....jo kanske fysiskt men inte psykiskt......så är det och så kommer det alltid förbli........nä nu får jag väl ta mig i kragen, här är varmt som bara den idag.......nu skall jag sätta på lite John Fogertymusik och dansa runt med kvasten.....kanske blir det lite häxbrygd också:) Tjing

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Goddag lilla söta häxa! Hur mås det egentligen..Blev det nån kvastdans? Du kan få följa med oss på lite riktig dans i kväll.Härliga kavaljerer..inga kvastar där inte! Skämt åsido..det är bra att du gnäller av dej o inte har det inombords. Och nu knske du kan ha en riktigt skön helg o bara tänka på dej själv!Göra det du känner för! Ha det toppenskönt! Kramelikramar!

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Kvasten står redo men jag hade hellre följt med dig så man fick dansa med en riktig kavaljer:)) Ja du jag sitter liksom på händerna just nu men det är jätteskönt och framför allt lugnt. Det behöver jag. Ha det nu så bra ikväll! Kramar på dig!

Kommentera inlägget här :