Gammal älskad och behövd

publicerat i Allmänt;
image302Just sådana känner vi oss jag och Pippis.......vi har suttit för oss själva nu och ätit kräftor och räkor och delat en flaska vin och pratat om vårt liv som bestått av 30 års vänskap och kärlek. Vi har fått två rara barn.....allt har inte gått på räls alltid.....vi har haft det tufft.....både ekonomiskt och socialt med hårda tuffa tag i barndomen....för oss båda...men vi är glada idag att vi uppnått den styrka som detta har medfört. Idag är vi mycket glada för att vi alltid öppnat våra portar för så väl fattig som rik och alltid varit oss själva och försökt att hjälpa till så gott vi har kunnat. Arbetsamma har vi alltid varit och tjänat våra egna pengar som vi idag har glädje av genom att kunna unna oss resor och bidrag till vår omgivning....Vi har aldrig varit snåla mot varken barnen eller andra även att vi ibland inte hade pengar till mjölk för dagen......det är ingen som tror men det har funnits en liten "jesus" i oss att kunna förvandla  det minsta till det  allra bästa. 
Just nu är vi omgivna av massor av kärlek från våra närmaste och från våra vänner och det känns så in i norden skönt........att vara älskad, behövd och lite gammal.....vi skulle kunna somna in idag och känna att vi har gjort vad vi kunnat för att hjälpa alla som behövt vår kärlek....
Jag var lite trött idag efter allt som har skett i veckan....men fick världens kärleksförklaring......av den lilla vovven Enya som väckte mig med "tvätt" av hela ansiktet...jag trodde hon skulle äta upp mig:)) Att vi äntligen har fått bevis för det kämpande vi haft så lång tid är en enorm känsloladdad upplevelse som inte kan betalas med pengar....Vi älskar er alla våra barn ( vi har fler än två fast inte biologiska):)) och djur och vänner.....detta är livets krydda......
Nu säger jag gonatt för idag och mitt hjärta är alltid öppet för den som vill!!

Många kramar Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Å så fint skrivet Mumin! Du är en sann vän och människa. Hoppas ni får minst 30 år till tillsammans. Många kramar

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Åhh vilken härlig kärleksförklaring...blir rörd!
Precis så där känner jag det också..det är härligt att bara sitta ensamma och prata om livet..kram min vän!
Är mer och mer övertygad om att vi är själsfränder du och jag vi har samma tänk!

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Tack min vän men just så känner vi det...vi gör allt som står i vår makt att hjälpa och stötta....ja jag hoppas också att vi får 30 år till:)) Kram på dig!
Ninni: Ja jag älskar lille Pippis och jag tror att du också älskar din make....ja du Ninnivän vi är nog stöpta i samma form:)) Kram på dig!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Som det kan bli...hitta når som man inte känner egentligen som tänker likadant!
Motgångar i massor har vi också haft, fått vända på kronorna har vi fått gjort också ibland!
Men vi höll ihop...och det tror jag vi kommer att göra resten av vårt liv..varför byta när man har det så bra!
Ha det bäst..pözz

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Nä jag tänker inte byta....och jag vill inte ha nån annan heller...skulle jag bli ensam vill jag nog leva ensam också.....ja vi är tvillingsjälar du och jag:)) Kramis och puss på dig Ninnivän!

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Åhh Mumin va du e gullig o va fint du skriver om kärleken till Pippis! Jag håller med Ninni..jag blir alldeles rörd! Jag har det också bra med min lille gube o vill inte heller byta bort honom. Vi har varit tillsammans i mer än 40 år.
Ha det sååå bra i fortsättningen också!Kramar i mängder!

7:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja jag älskar min lille Pippis....även att jag ibland vill att han far åt något annat håll, ha ha men byta gubbe vill jag INTE!! Tack för rara ord! Kram

8:e kommentar, skriven , av Ninni:

haha ja ibland vill man att dom ska fara åt...hel..men det går över!!

9:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Just det:))

Kommentera inlägget här :