Denna dagen ett herrans liv........

publicerat i Allmänt;

Skurhinken står kvar och väntar......nu skiter jag snart i vilket...när jag skulle gå och lägga mig igår så visste jag inte hur jag skulle få av mig kläderna så jävla trött var jag....men jag somnade och drömde att jag var i Helsingör men måste skynda mig hem för alla måsten. Usch va dum jag är egentligen.....alla andra skiter ju i hur här ser ut så då får väl jag göra det också så får vi se vad som händer.......men jag lider i det tysta för jag är ju pedant och är det inte snyggt omkring mig så mår jag dåligt....men det var som en psykolog sa till mig en gång...."bara det inte är en sanitär olägenhet hemma så spelar det väl ingen roll?" Ja ja det ordnar sig nog med det.......men denna veckan har varit otrolig......och Pippis e inte dålig.....ibland älskar jag honom och ibland vill jag att han ska dra dit pepparn växer. Han hittar på det mest konstiga här i huset....river ner bygger nytt....för några timmar sedan började han riva utetrappan och då fick jag "ett spel".........jag sprang och gapa " ditt förbannade DAMPbarn lugna ner dig" men det gjorde han inte och till råga på allt så välte alla mina roulader ut bland kattmaten....då kom tårarna..........Men i morgon åker han till Riga och tittar på speedway över helgen och då hoppas jag att det blir någorlunda lugnt här. Ljusglimten idag var att "Hundlund" kom med sin Lovis. Det är en fullvuxen Rottweiler och hon gillar mig för hon fick knäckemacka med smör på och hon tackade så mycket:))

image340

Lovis och jag.

Förresten är det någon som vet ett bra knep mot tandsten? Jag blir tokig......borstar tänderna 3 ggr om dagen och använder Listerin och går till tandläkaren 4 ggr om året....vad finns mer att göra?

Ha nu en god natt och sov sött!
Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Vilken söt vovve..
Söta Mumin..ta det lugnt, tänk på hjärtat...men jag ska inget säga jag vill också ha ordning omkring mig!
Hoppas du får en skön helg.."simma lugnt"
Kramen

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack ska du ha vännen.....ja jag tänker ibland att "nu får jag hjärnblödning" vilket inte är otroligt. Kram på dig och ha en trevlig helg du också!

Kommentera inlägget här :