Brr det är kallt ute.......

publicerat i Allmänt;
bara 9 grader men jag klagar inte för hösten är min bästa tid. Det börjar bli mörkare och man kan tända ljus och krypa upp i soffan och bara gotta sig. Löven börjar få den där underbara färgen och det luktar så gott i skogen, då lever jag upp. Sommaren är väl härlig men alla jagar livet ur sig för den stackars solen.....jag skulle nog bo i Norrland eller nåt för jag älskar när det blir mörkt kl 3 på eftermiddagen, har absolut inget behov av ljus, jag blir bara deprimerad när klockan går över till sommartid, usch vad jag lider då....konstig jag e va? Men jag åker gärna på semester till värmen och palmerna vid havet bara jag vet att när jag kommer hem så kan jag slappna av igen.......ja jag är lite "tetig" som vi säger här i Göteborg men jag står för det. Jag och min kompis skall åka till Jukkasjärvi i januari och ligga på ishotellet en natt....vi har hållt på att skratta ihjäl oss när vi pratar om det.....ligga på isbädd med röda näsor....bara man inte pinkar ner sig för då smälter ju sängen bort:))
Med denna höstaster vill jag önska er en trevlig dag! Kram på er!
image351

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Hahaha ishotellet, nä dit skulle jag aldrig åka, och definitivt inte min man. Här är det också höstlikt. Kallt å ruggigt.
Ha det gott
Kram

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Du är precis tvärtemot min gube. Han kan inte med den mörka årstiden..han skulle må bra av ständigt ljus tror jag. Jag gillar alla våra årstider..men har full förståelse för dom som tycker annorlunda! Men ligga på is vill jag då rakt inte!
Fin blomma du har.Och det lilla lammet bredvid var sött! Vi åker till stugan idag..jag ska till sjukhuset i Hudik i morronbitti. För dom ska göra ett ultraljud på hjärtat o ta ett EKG. Fast jag mår bra.. så det är inget akut.Men då packar vi danskläder o sånt o drar iväg i eftermiddag. Kanske det blir två kvällar med dans..vi får se vad vi orkar. Innedansen börjar på lördag där på folkan i Hudik.
Ha en jättebra dag o helg Mumin! KRAM KRAM!

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Nä Pippis hatar kyla så han får jag inte med mig men det ska bli en upplevelse att ligga på isbädd och att dricka drinkar ur isglas....ja jag är nog lite annorlunda:))Kram på dig!
Gunvor: Tack för att du tyckte om mitt lilla får....ja det är gulligt:) Jag har massor med trädgårdsdjur ute i trägårn...det är roligt tycker jag. Men usch det är väl inget allvarligt med dig kära vän? Bra att du kollar upp dej i alla fall. Önskar dej en riktigt trevlig danshelg!! Kram på dig!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag älskar sommaren, ljus, sol och värme
Men inser att jag får hur myckettid som helst på hösten när jag inte ägnar mig åt solen.
Ishotellet skulle jag tycka vara kul attt prova /Ting...

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ting: Javisst det är nog en upplevelse...erkänn att det inte är så stressigt på hösten? Kram på dig!

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hua det lät kallt..det kanske blir lite varmare om man pinkar ner sig..hihi!
Ha en skön kväll..kramen

7:e kommentar, skriven , av Nalle:

Nämen pinkar man ned sig så fastnar man kanske, med rumpan, så som man gör med tungan på kalla grejer på vintern....gaaaah..hjälp !

8:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ha ha ja du vi får väl se....men smälter lär det nog göra:))Kramis
Nalle: Ha ha ja så kanske det blir....skinnflådd Mumin:)) Kramis

Kommentera inlägget här :