Nähä då.....

publicerat i Allmänt;
4.20 idag igen.....tur att jag ska till doktorn i morgon....men jag hoppas det är tillfälligt...men jag har hunnit gjort en massa sen halv sju då Pippis gick upp. Då var jag färdig med morgonkaffet och tidningen och satte igång och städa hela huset.....det är enda sättet att få bort den där ångesten att hålla igång...så nu är huset städat från topp till tå och snart ska jag gå och slinga håret och sen ska jag ta mig till gymmet tänkte jag.
 
Jag tror jag blir psykiskt trött men inte fysiskt.....har ju sån himla energi som vill ut och får jag inte ut den så blir jag grinig....men idag skiner solen i alla fall och lite varmare är det.....och gå och stå kan jag också....så det är ingen fara med mig:))
 
Kram vänner!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Usch va jobbigt att inte kunna sova.Stackars dej. Jag har som tur är en bra sömn, men med gubben är det sämre. Han sover alltid dåligt.
Vi har varit i stugan ett par dagar. Skönt var det. Där känner man inga krav på att man ska göra en massa. Här hemma har jag allt kvar.Har inte planterat varken blomlådor eller sått i landet. Vi får väl se hur det blir.Jag har ju varit dålig så det är framskjutet allting. Nu känner jag mej piggare. Ringde en dansväninna i går. Hon är jättesjuk. Hon är färdigbehandlad och det finns inget mer att göra. Hon sa att det bara är att vänta. Jag tycker att det är så otroligt hemskt så jag satt o grät efteråt. Men hon var så lugn o saklig. Livet är grymt ibland!
Ha de! KRAM!Jag saka försöka att inte klaga så mycket över min sjukdom!

Kommentera inlägget här :