Igång igen.....

publicerat i Allmänt;
men det är svårt. Har ju bytt lösenord och har mailat er som brukar besöka min blogg detta så jag hoppas ni kommer in. Det har varit srtruligt för mig med mina mediciner och har knappt haft en vaken stund att försöka blogga, men som den skådespelare jag är så har jag inte försökt att visa något utanför hemmets trygga vrå. Jag har tränat och levt så gott som vanligt men varit dödstrött. Det är inte lätt att sluta med en medicin som man haft länge.....men som sagt hellre att jag sover kvalitativt bättre än kvanitativt med massor av äckliga mardrömmar, ja mardrömmar som man inte kan föreställa sig i det verkliga livet....så jävla äckligt...... Ska till doktorn på måndag så får vi se vad han säger..... Nu ska vi äta lördagsmiddag och jag får önska er en trevlig kväll! Kram Mumin

Testar

publicerat i Allmänt;
Jag har varit inne och pillat i inställningar å så blev det såhär....nä denna dagen inte ett liv....jädrans att man ska vara sån IT-idiot....men jag skyller på att jag är uppvuxen med papper och penna:))

Måndag igen....

publicerat i Allmänt;
men jag tycker om måndagar. Alla går till jobbet och det lägger sig en frid över huset och grannarna håller sig lugna.... Jodå lördagens middag gick bra, men va stökigt det blir när man är så många. Jag stod och diskade till sent på natten och Pippis plockade leksaker, sen igår tog vi tag i dammsugarn och kvasten och sen bara vi vilade. Skulle inte sitta dumt med en liten viloresa över några dagar....Pippis längtar till Helsingör och jag håller med honom där är för härligt att gå och strosa och bara vara......ja vi får se vad plånboken säger. Jag är ledsen över mina ringar som är helt försvunna....jag har krypit på golvet och letat i varenda vrå.....men icke. Och min blogg som ni ser har blivit så liten....får ta tag i sonen så han fixar det. Kan inte lägga upp några bilder heller:(( Nä nu får ni ha en go dag.....nu ska jag äta frukost och läsa morgontidningen. Kram ha det bra! Mumin

Mat mat mat

publicerat i Allmänt;
Jaha så är det....steg upp kl 8 i morse för att förbereda inför lördagsmiddagen. Nu har jag gjort kassler med champinjonsås och ananastäcke, enchilladas och stekt makrill. Sen har jag förberett efterrätten men då rann det fullkomligt över på mig....grrr.....svärmors gamla visp och en gapig Malena Erman i bakgrunden gjorde så att blodtrycket gick upp i 200.......en kvart för att vispa en liter grädde....den jäkla vispen åker på tippen....:)) Snart kommer herr Gustav och fröken Linnéa och sen kommer Emilia och hela familjerna.....undrar om jag får se på Melodifestivalen ikväll? Ser inte ljust ut ha ha. Mina ringar är borta fortfarande och inte får jag ut nåt på försäkringen så det var det.......nu tror ju folk att jag är ogift.... Nä ha det gott idag....solen skiner för fullt. Kram på er! Mumin

Varm sol

publicerat i Allmänt;
men fortfarande snö på marken.

Men solen är varm. Det går undan värre här hemma hos mig så det här med att blogga blir lite eftersatt.

Ja det är fullt upp med hus och tvätt, barn och barnbarn och Pippis ha ha.

Och mina ringar har jag inte hittat ännu. Jag har polisanmält det och skrivit till försäkringsbolaget. Får se om jag kan få det på hemförsäkringen. Det blir ju inte som mina gamla ringar, men jag vill ju inte vara utan vigselringar. Jag kan inte fatta vart dem tagit vägen. Har letat överallt, men dem är helt borta. Tråkigt!!

Idag blev jag väckt av vår revisor. Han ska göra månadsbokslut och han har två Bichon Frisé valpar så lilla Molly fick följa med idag. Gud så söt och så ullig och go. Hon slickade mig runt hela ansiktet. Javisst är hon gullig.....jag är van vid farmors Günther.....en rottis och det är skillnad på storlek kan man säga.....men lika söta....kolla själva.



Ett kraftpaket:) men så goo!!




Molly så söt och ullig

Fråga mig inte varför detta blev så stort ha ha

Kram på er alla!



Solig fredag

publicerat i Allmänt;
Vaknade tidigt idag men efter att jag läst tidningen så dalade jag av i nån timme. Det var gött!!:))

Tänk att mina sömnbesvär är som bortblåsta nuförtiden. Har nog hittat rätt medicin. Kanon ju!!

I morgon ska jag och Pippis och sonen och svärdottern och hennes föräldrar gå och titta på Magnus Uggla på Rondo.

Dem säger han är bra.....jag tycker han har fyndiga texter så vi får väl se. God mat och dryck får vi i alla fall och roligt att komma ut på lite äventyr.

Just nu väntar jag att klockan ska bli 4. Då ska jag ha personlig genomgång på gymmet. Ska bli kul!

Sen blir det väl Let´s Dance och ett glas rött.....härligt!!

Hoppas att solen lyser på er därute! Kram Mumin

Ont i knäna

publicerat i Allmänt;
KONSTIGT!! 3 dagars gympa och i morgon ska jag ha genomgång av maskinerna och få ett speciellt program för min kropp ha ha.

Kan man göra nåt åt den tro? Gäddhänget får man nog dras med eller operera bort men så fåfäng är jag inte......jag är inte purung längre så lite sladder får man på köpet:))

Varför i helsike försvinner inte min profilbild när jag tar bort den? Någon som vet? Jag har tagit bort den men den försvinner inte.

Nä nu ska jag krypa ner i den goa sängen och läsa tidning..

Syns och hörs! kram på er

Härlig vintervårsol

publicerat i Allmänt;
har det varit idag...men va halt. Gustav och Linnéa kom hit idag och vi gick runt sjön. Tur att jag hade vagnen att hålla mig i annars hade jag drattat omkull. Men va solen sken härligt....jag fick riktiga vårkänslor även att det ligger så mycket snö på marken.

Lunch inmundigades och Gustav han äter. Jag tror han gillar min mat fast han är hungrig av naturen:))

Lilla Linnéa är så snäll. Skriker bara när hon är hungrig och övertrött. Så goa dem är....och till sommaren väntas det ju ett barnbarn till så det är så roligt så, fast jag märker att jag blir ganska trött. Man är ju inte 30 år längre.........men jag tycker jag hänger i ändå.

I går var jag och tränade, det går som smort....stålmormor håller igång ha ha.

Lite bilder från idag kanske:



Här är jag i OS mössan tillsammans med Gustav och Linnéa



Vackert över sjön....det var en som cyklade rakt över:))



"Grodan Gustav" leker med tågbanan som morfar köpt:)



Linnéa i en liten "säck" på väg hemåt:)


Ha det gott alla! Kram Mumin

Härliga måndag

publicerat i Allmänt;
Nu känner jag mig utvilad efter förra veckas strapatser så nu är det nya tag denna veckan. Snön börjar att smälta bort och jag som är sån vinterfreak längtar faktistk till vårsolen och dem härliga vårblommorna.


Och vet ni vad som låg i min brevlåda idag. Jo en OS mössa plus två örhängen i sveriges flaggor. Min namne Lillemor har virkat den och den satt perfekt på min hjässa.

Titta här va fint det blev. Kram ha det gott! Mumin