Kroppen är till för att arbeta med....

publicerat i Allmänt;
Dem som har ett rörligt arbete mår mycket bättre än dem som bara sitter....jo det visste ni väl alla? Min doktor har sagt till mig att träna och att inte dricka för mycket alkohol...det är inte bra för mig och inte för andra heller för den delen.
 
Ett glas rödvin om dagen...men inte mer....men det är inte så lätt för dem där baginboxen är ett fördärv. Visst går man och fyller på och tänker inte på hur mycket man dricker....men det är klart är det fiesta så är det ha ha och jag sticker inte under stol med att jag häver i mig då också......
 
Idag har min kropp fått arbeta och man får så mycket energi efteråt och i alla fall jag mår superhärligt efter att ha tränat så kläderna är genomblöta:)) Klippt gräs har jag gjort och sen har jag kört ett spinningpass som inte var utav denna värld. 3 kärringer gav upp men jag höll i och körde järnet till slut.................ååå den där duschen var sååå go...det var en belöning och när jag kom hem åt jag och Pippis middag och 2 stora glas fet mjölk till det så nu mår jag som en prinsessa.
 
Det är såhär jag vill leva.....få utlopp för min härliga energi som jag begåvats med och jag ska hädanefter säga nej till saker som stör mitt tränande.....en mycket lyckligare Mumin vill väl alla känna?:))
 
Nu sover jag gott också....tack och lov.....ja jag är inte bortskämd med hur livet ska te sig....mår min familj bra och jag får göra det jag vill så är jag så lycklig!!
 
Kram vänner!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

Hej Lillemor
Det låter som du verkligen har "hittat hem" med din träning o kost. Man kan känna din energi o entusiasm när man läser ditt inlägg. Jag är verkligen glad för din skull, och visst är det så att måttlighet är ju bäst vad det än gäller. Man vill ju bli lite tokig ibland, eller hur?
Kram
Marie o lilla Chelsea

2:a kommentar, skriven , av Fia:

Ja, lova nu att vara rädd om dig och lyssna på doktorns råd! Härligt att du har sån kämpaglöd med din träning. När vi träffades tyckte jag att jag smittades av din glada energi, och det rann över på de flesta i sällskapet. Kram, kram!

3:e kommentar, skriven , av Lillemor Johansson:

Marie och Fia: Tack va snälla ni e. Ja jag trivs när jag får lite spelrum. Kram till er bägge!

4:e kommentar, skriven , av Lillemor Johansson:

Marie och Fia: Tack va snälla ni e. Ja jag trivs när jag får lite spelrum. Kram till er bägge!

5:e kommentar, skriven , av Ninni:

Tycker du är superduktig som tränar så=) Ja baginbox är lite förrädiska.

Vi köper mest flaskor numera, känns som man har mer koll då.

Men nu har jag semester så då bryr jag mig inte, då får det bli en skvätt när jag har lust.

Tack för inbjudan=) Kram kram vännen

6:e kommentar, skriven , av Lillemor Johansson:

Ninni: Ja när man har semester får man unna sig lite:)) Kram tebaks

7:e kommentar, skriven , av Sylvia S:

Jag tror också på att kroppen måste få röra på sig, men i lagoma doser. Mina tre promenader om dagen gör mig gott. Däremot kan jag inte tänka mig att träna så hårt som du gör, det skulle bli för stressbetonat för mig. Det skulle jag inte klara av. Men du njuter och trivs det är bra, du verkar haft en bra dag.

Kommentera inlägget här :