Regnet har fullkomligt vräkt ner....

publicerat i Allmänt;
idag.....och jag har varit och handlat massor med mat....tog 2 vändor en själv och en med Pippis. Den första svängen så var jag på samma ställe som gentlemannen dök upp för några veckor sedan och tror ni inte att denna gången så var det en herre till som skojade med mig ha ha. Det var nåt om att jag hade köpt honungsmelon och bin....jag kommer inte ihåg riktigt för han överrumplade mig ha ha men roligt var det:) Kul när folk pratar med en annars är dem alltid så jävla sura en del eller hur?
 
.....jag har köpt massa goa såser....ja jag är ju ganska trött på att laga mat men det kanske blir roligare om man trixar till det lite? Hittar på lite nytt? Och kastruller är ju såå boring.....
 
Nä nu blir det nog lite OS ikväll och snart måste jag själv ge mig ut att träna. 3 veckor snart utan träning!! Men knät är inte bra men jag tror inte det blir bättre av stillasittande. Ont ska med ont fördrivas heter det ju:)
 
Ni får ha det gott ni som läser.....ni får gärna kommentera också det är inte farligt:))
 
 
Ovan där.....visst är det härligt att flyga?
OBS! Nä jag har inte köpt bin ha ha det blev lite knäppt där.....

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej mumin. Oj vad du står i. Lagar mat i massor o sköter tomten o hinner kalasa med barnbarnen. Och här har jag legat i dålig mage i hela helgen. Hög feber och jättedäckad. Varken ätit eller druckit så det var nära att jag fick läggas in igen för dropp. Men i dag känns det som det vänt och nu hoppas jag verkligen att det här var det sista för i sommar. Nu ska jag snart börja äta upp mej för man förlorar ju nåt kilo fast man inte vill.
Skönt att se att allt verkar bra med dej.Ha det så bra.KRAM på dej!

Kommentera inlägget här :