Nån som har nåt bra knep mot en envis förkylning?

publicerat i Allmänt;
Jag blir tokig på en förkylning som är inne på 2a veckan. Är så tät i luftrören och i bihålerna. Kan inte äta mer penicillin mer. Dem där små giftiga barnbarnen smittar mig ideligen. Har hört att ingefära ska vara bra och varmt vatten och honumg.....eller har ni några andra knep?

Kramar

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej Hej..nu är jag äntligen härinne hos dej. Kul att du är här igen. Här är allt bra för tillfället. Lite väl kallt bara.Det flög lite snöflingor förut, men inget att bry sej i. Våren har väl kommit längre hos dej kan jag tro. Men barmark har vi också. Och barnbarnen dina är så gulliga.

Hej igen. Jag sitter o spelar Bingolotto. Första gången på länge. Och jag prickade in en rad på en gång.2st Sverigelotter får jag för det. Haha..storslam! Jaja..man får vara glad för det lilla. Nu ska jag fortsätta spela bara reklamen är över.

Ha det nu så jättegött! KRAM!

2:a kommentar, skriven , av Lillemor Johansson:

Hej Gunvor! Har verkligen saknat dig och dina underbara bilder du tar. Det där med Facebook är inget för mig.....nu ska jag se till att bli flitig här igen. Vilken tur du har ha ha ja man får vara glad åt det lilla. Kram på dig!

3:e kommentar, skriven , av Fia:

Hej! Jag tycker att det brukar funka bra med te med honung. Gott och snällt mot såriga halsar.

Vad roligt att du sätter fart på bloggen igen! Mycket roligare än facebook!

4:e kommentar, skriven , av Lillemor Johansson:

Hej Fia! Absolut och inte så förjolat skvallrigt....jag har pressat två vitlöksklyftor i en stor kopp te med honung...känns redan bättre:)) Kram

5:e kommentar, skriven , av Marie:

Har hört att det skall vara bra att gurgla sig i väldigt saltat vatten

Kommentera inlägget här :