Övertrött....

publicerat i Allmänt;
är jag idag.....jädrans vad jag sov dåligt i natt.....jag rapade mjölk hela natten och drömde jättekonstigt.....idag har det regnat hela dagen sk dagsregn, det är först nu på kvällen som det håller upp. Sonen kom med lite tvätt idag så det har jag tagit itu med och sen har jag ju letat efter ett album på mig själv när jag var liten. Men jag vet att dottern tog det men det vill hon inte medge:)) Men jag hittade så många roliga kort och ve och fasa så hittade jag kort på mig själv som tjockis......hur kunde jag se ut så??????? Att jag inte reagerade förut? Men så hittade jag världens sötaste kort på mina barn som jag kunde fotografera av så ni kan ta del av det. Så söta är dem och vad Gustav är lik sin morbror, kanske inte just på detta kortet men jag har andra och det är en kopia av dotterns bror. Tjingeling nu ska jag titta på nyheterna.

Kram Mumin



Här är dem två "bären" när Gustav var nyfödd....



Mammas sockergryn:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hundlund!:

Va söta ni var du &Pippis när ni var små!!!



L&L

2:a kommentar, skriven , av Anna-Maria:

Jag har INTE ditt album. Nu blir jag nästan förbannad.

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej Mumin. Vilka gulliga kort på barnen. Och tänka sej vad tiden går fort. Gustav är ju stora pojken nu med blåmärken o allt.Den lille stackaren!Ja du härjar på o gympar o står i! Duktig e du!Hoppas du mår bra idag! Här är det såå trist..vädermässigt, så det är inte klokt!Må väl.Kramar!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Mmm vilket ljuvliga kort!



Varför rapade du mjölk..haha

Ha det gott..kramen

5:e kommentar, skriven , av Kersti:

Visst är det skoj med gamla kort. Sonen var en period så lik min pappa dvs morfar i samma ålder att det skulle kunnat vara samma barn på korten. Visst är det märkligt. Lika konstigt är att han i dag vid 19 års ålder inte är det minsta lik honom längre. Kram från ett Enskede där solen faktiskt tittat fram idag.

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Godmorgon min sköna har natten varit god mot dig??



Massvis med fredagskramar

Kommentera inlägget här :