Knäskadad

publicerat i Allmänt;

Just det så är det. Har varit lite dålig i knät länge men jag är ju sådan att jag bryr mig inte om såna trivialiteter innan det gör förbaskat ont och det gjorde det idag. Kom knappt upp ur sängen. Grannen har ortopedisk verkstad så till honom begav jag mig idag för konsultation.

Inlägg i skorna, nya gympadojor, knäskydd med stålskenor och Voltaren........men jisses va konstig jag blev av Voltaren. Alldeles yr i huvet och visste inte riktigt vad jag gjorde.....fattar ni???

Så i morgon ska jag till doktorn, dels för den årliga kontrollen och sen får han väl titta på mitt knä.....det knastrar i det....men målar fan på väggen gör jag inte och slutar och gympa gör jag inte heller.....men jag ska vila denna veckan har jag bestämt.....nu är nog kroppen lite utsliten......kära Mumin du är snart 56 år och beter dig som 25.och tror att du är som Kallur eller nåt ha ha ha....inte konstigt att du får krämpor........Mumin i ett nötskal.

Kram ha det gott!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Svar på din fråga, det är ett maskrosfrö.

Trist att ha ont. men så bra att du ska iväg till doktorn. Knän ska man vara lite försiktig med, de ska ju hålla många år än eller hur. Kram

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Jaja..det verkar vara Mumin i ett nötskal, som du så vist säger! Kanske lilla damen får ta det lite lugnare o inte slita ut sej i förtid! Var rädd om kroppen din. Den håller inte för alla tokigheter du utsätter den för, vid din ålder.. HmHm.Säger en som är betydligt äldre!Hoppas doktorn inte säger att du ska vila för det kan du väl inte stava till..hihi.

Nej då nu ska jag inte skämta, för knäproblem är inte att leka med. Hoppas du blir bra snart! Håller tummarna för dej o skickar många kramar!

Kommentera inlägget här :