Godeftermiddag

publicerat i Allmänt;
på er alla. Nu har Mumin fixat gräsmattan(den som var så lång som Pippis sa). Kan ni tänka er jag sov i 10 timmar i natt igen.......ja inte för det jag är bara glad att jag kan sova, jag som har haft såna problem med det. Men jag tror att min blåskatarr håller på att försvinna och jag väcks inte av att jag är kissnödig hela tiden.
Sen har arvegodset fått sig en rejäl avputsning. 2 kristallkronor och min 25 års present från Göteborgs Stad så nu blänker det i taket igen:)) I morgon ska jag ta köksskåpen och rensa och göra iordning............men det kanske blir något annat vem vet?? Men förutsättningen finns där. Idag är det ju härligt väder igen och ikväll ska vi äta räkor och kräftor och dricka lite vitt ( jag blev så förbaskat sugen Ninni när jag såg din dukning:)) men innan dess blir det en timme jymping på Friskis.

Ha det så gott i kväll! Kram Mumin

image731

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Haha vilken goo bild, där fick han så han teg camparen!!

Jasså du blev sugen, leder jag dig i fördärvet med vin nu..haha??

Ja usch ja, jag dricker vin idag igen, ingen ordning, men idag har vi grejat för fullt, ja visst blev det fint på balkongen det är ju vår "trädgård" nu!
Ha det gott Muminvän längtar tills vi ska ses på riktigt..kram

ja ge Pippis en också från mig..om han nu vill ha den??

2:a kommentar, skriven , av tingeling:

Håller med dig jag blev oxå sugen när jag var inne hos Ninni och såg alla räkorna och vitt vin kram Tingeling

3:e kommentar, skriven , av Mumin53:

Ninni: Ja du leder mig i fördärvet:)) Ha ha nä du dit kan jag leda mig själv så bra så.....men det såg så jävla gott ut och nu har vi smaskat både jag och Pippis....han blev dödstrött...jag hörde små snarkningar förut.....ja det ska bli riktigt roligt att träffas live. Jag ska gå in och boka hotell i morgon. Kram ha en god natt! Mumin

Tingeling: Javisst blir man sugen när "fresterskan" lägger ut så himla goa bilder. ha det gott ! Kram Mumin

4:e kommentar, skriven , av Mumin53:

Ninni förresten: Nu har jag gett Pippis en kram från dig........."å Tack herregud har jag fler fruar":)) Knasboll!!!! Ha ha

Kommentera inlägget här :