Hej på er!

publicerat i Allmänt;

Nu verkar det som om svärmor har fått lite ro. Pippis pratade med sköterskorna idag och hon har sovit gott i natt och varit lugn. Hoppas det håller i sig. Hon ska genomgå massa undersökningar, men det är bara bra så hon blir riktigt utredd, men vi har ju ett hus till att hålla reda på nu, men det ska väl gå det också.

Idag har det varit pappersexcersis här hemma och gymping i kväll. Rökat har jag inte gjort:) Tar en dag i taget. Har pratat med dottern idag också och jag kan inte fatta att hon är så pigg för att vara nybliven mamma. Jag var dödstrött när jag hade fått barn, men det är ju så olika. Lille "gullefjun" som jag kallar Gustav för äter som en häst, nästa vecka får jag nog träffa honom igen. Han får acklimatisera sig lite hemma först innan han drar iväg ut på äventyr, men han är söt som socker. Jag längtar tills jag får gå med barnvagn på promenad, det var ju ett tag sedan:) Sonen skall ha Enya och Günther i helgen så det ska bli roligt att träffa dem igen. Det är ju svårt att skiljas från djuren när man en gång har blivit fäst vid dem, så det förstår jag honom. Ja det var väl allt för idag mina vänner. Ha nu en god natt! Kram Mumin



Mormors lille "Gullefjun"

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av tingeling:

Så himla söt att han är en liten pussunge

Skönt med svärmor att de tar tag i det och utreder så hon kan få den hjälp hon behöver kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Tingeling: Ja han är såå go:) Kram vännen

3:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Ja det är inte lätt när våra närmaste blir gamla och dementa. Det är väl inte för intet som man säger att demens är de anhörigas sjukdom. Men nu kan du få koppla av ett tag. Hoppas man hittar någon bra lösning för henne. Lilla killen är superfin - förstår att du längtar!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ja vi får hoppas det går bra för svärmor!



Gustaf är så söt så söt...barnvagnspromenad ja det är inte dumt.



Ang din kommentar..i ärlighetens namn tänkte jag aldrig att han var ute och svirade..jag tänkte mer att det hade hänt nåt.

Jag såg framför mig att han hade blivit nedslagen på väg från kollegan till hotellet.



Phu att det gick bra..ha en skön dag min vän!



Heja heja med rökningen...till veckan är det min tur.

/Kramen

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Sylvia: Ja det har du rätt i att det är anhörigas sjukdom. Man vet ju aldrig hur man själv blir:( Ja lille Gustav är en riktig godbit:) Kram på dig!



Ninni: Jag bara skojade med dig lite.....men jag hade tänkt precis som du. Idag vet man aldrig vad som händer ute på stan. Usch det är ju rena Chicago. Kram på dig!

Kommentera inlägget här :