Hundvakt

publicerat i Allmänt;
är jag idag. Enya ska vara hos farmor när matte är ¨på Liseberg och husse jobbar. Vi har gått en bra sväng i skogen och vad vackert det är med alla vitsippor. Som ett helt hav av en vit massa. Sen träffade jag två av mina kompisar på vägen också och det blev lite tjöt, men jag gick ut när det regnade som mest, typiskt:)) Nu ligger min kompis och vaktar varje steg jag tar, det kan ju hända att det vankas något gott:))
Såg ni förresten på körslaget igår, jag rös av välbehag när jag såg Cans sista framträdande. Va bra det var!!

Ha nu en fortsatt go söndag!! Kram Mumin

image727

Här var nog Enya bara 5 månader, nu är hon dubbelt så stor:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pialotta:

on var stor för sin ålder;-)
Kul att vara matte då och då, men inte alltid..
Vitsipporna är snart över här, nu är det så mycket annat ljuvligt som hägrar..
Kramar o en finemangens avslut på söndagen

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Jaså har det regnat hos dej! Här har det varit molnigt men inget regn. Fast det behövs, för dom varnar varje dag om att det är torrt i markerna.Risken för skogsbränder är stor! Idag ringde målaren o sa att han kommer i morgon, så vi fick jättebråttom att riva tapeter plocka undan allt i köket! Vi hade faktiskt sagt till att han skulle höra av sej i tid! Men man vet ju hur hantverkare är! Men nu är det klart! Så nu är det bara att masa sej upp tidigt i morrnbitti! Hua! Va hemskt!Vi som dansade så igår o inte var så pigg o alert idag!
Enya är såå söt! Undrar om hon blir sotis när "farmor" får en riktig bäbis att gosa med!
Kramisar!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Pialotta: Ja hon är dubbelt så stor nu:)) Ha ha hon ville inte gå med husse hem.....hur tolkar man det??? Just det till låns är dem goa:)) Kram tillbaka!

Gunvor: Jajamensan här har det regnat. Oj då nu blev det fart på "kärringen och gubben" däruppe i norr:)) Ja jag vet hur det är med hantverkare.......det är jobbigt men roligt när det blir fint:) Ja hon är så himla gullig den hunden, hon låg på mig idag när vi vilade middag, 38 kg tror jag hon väger nu så det är en bjässe. Nä jag tror inte hon kommer att bli sotis, hon är van vid både djur och barn. Kram på dig!

4:e kommentar, skriven , av Sylvia:

När Rocky är hos grannen vill han inte heller gå hem. Kan det bero på att hon är generösare med godis än vad jag är. Jag brukar säga att Rocky utan vidare skulle sälja mig för en falukorvsskiva, så matfixerad som han är. Har ungdomarna kommit hem till sitt nystädade hem ännu?

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Sylvia: Ja där slog du huvet på spiken:) Mumin har mycket gott i sitt skafferi, sen får Enya göra lite som hon vill också ha ha. Ja ungdomarna har kommit hem och dem blev väldigt glada.....fast jag tror att blommorna blev dem mest glada över:)) kram på dig!

6:e kommentar, skriven , av Frida:

Tack så mycket för hjälpen Mumin! :) Så snällt! Kram kram!

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Frida: Varsegod,hon var så snäll så:)) Kram

Kommentera inlägget här :