Vårstädning

publicerat i Allmänt;
Efter en full vecka med barnpassning, var jag ganska trött i helgen, men slet med gräsmattor och blommor. Gräset växer så det knakar, men det brukar det göra nu vid den här tiden för att sedan stanna av till midsommar.

Idag kom gubbarna som lägger om taket också, de var rediga till att arbeta, så i morgon är det andra sidan huset som ska tas.

Jag själv har tagit ner varenda gardin och tvättat och köpt lite nya gardiner för på onsdag ska fönstren tas och då vill jag ha det nytt och fint.....så idag har jag strukit 8 par gardiner....puh.....det är så förbaskat tråkigt att stryka, men jag brukar stryka gardinerna när dem är blöta och sedan hänga upp och då brukar dem bli fina.

Pippis jobbar och står i och snart får jag väl sätta på maten. Idag blir det pyttipanna, restmat, det är gott tycker jag.....som sagt fortsättning följer........det blir till att ta bort skräp bredvid soptunnan så sopgubbarna kommer åt tunnan......ja ett jäkla slit med hus.......men fint blir det nog till slut och snart vill jag åka på semester.

Det räcker med några dagar att vara borta....vi får väl se vad penningpungen har över efter husrenoveringen.

Kram till er! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Va kul att greja, men stryka är dödstråkigt! Därför stryker jag mycket sällan..haha.



Du ska se att ni kommer iväg på en liten tripp, vi har Turkiet att se fram emot, ska bli härligt.



Kram kram

2:a kommentar, skriven , av Kersti:

Gisses, flitiga Lisa i farten (som vanligt) :). Jag försöker få yngsta dottern att putsa fönstren, det behövs mer än väl jag mins inte när vi gjorde det sist. Gardinerna tvättades för inte så länge sedan så det får vara. Själv sliter jag med två kurser + jobbet som alltid är stressigt så här års. Därför har jag varit lite osynlig men snart är jag klar med både plugg och jobb. Då väntar sommarlovet. Kram

3:e kommentar, skriven , av Ingegerd:

Oj, vad Du orkar med mycket! Det är antagligen barnbaciller som härjar, hur ska det bli för mig! Det är mycket att göra med ett hus, särskilt vår och sommar. Vi håller på i trädgården, pust och stånk så jobbigt att böja sig och gå ned på knä! Men det är bra att hålla kroppen i gång ändå.

Min förkylning har ännu inte gått bort helt, så jag längtar vansinnigt efter vårt lilla barnbarn! Trevlig helg!

Kommentera inlägget här :