Nu är det nästan...

publicerat i Allmänt;
färdigrenoverat. Usch det är jobbigt när man står mitt upp i skiten. Massa hantverkare är det värsta jag vet, även att jag vet att det blir fint till slut, men man kan inte rå sig själv om ni förstår vad jag menar.

Idag har fönsterputsaren varit här också...jag omges av gubbar just nu, men nu är fönstrena rena och nybytta gardiner har jag också.......

Förkyld är jag så in i bänken. Har nog aldrig varit så sjuk nåt år som detta. Maginfluensa och förkylning om vartannat...undras om det är barnbaciller som härjar hos mormor?

Ja ja är det inget värre så........det går ju över.

Usch jag tycker det är kallt....köpt mig en solsäng, för jag vill sola.....men det är ju inte mer än knappt 10 grader ute, men väldigt vackert ute.

Nä ska ta mig en magnecyl och gå och lägga mig, så kanske jag känner mig bättre i morgon.

Kram till er! Mumin



Körsbärshäcken är i alla fall i full blom:)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Det är säkert barnbarnsbassilusker!!!



Tack för rara ord hos mig..ja det är jäkligt tungt just nu, ska lägga mig och försöka sova.



Kram på dig

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Äntligen har jag hittat tillbaks till dej min kära vän. Man är ju helt bakom flötet när det gäller såna här apparater, men nu klickar det. Tur man har barn o barnbarn som supportar en.

Men oj vad du jobbar o står i!Du sliter ut dej! Du måste tänka på att kroppen inte orkar lika som när du var 20. Inte min i alla fall. Men den är ju äldre än din förstås!

Du är otrolig som håller igång så där.Att du orkar!



Jag tänker också leja bort fönsterputsningen.Man kanske måste ringa o höra sej för i tid.



Nu har du rent o fint i hela huset då..både ute o inne! Då tycker jag att du är värd en liten semestertripp.Du får flörta in dej med Pippis o lura iväg honom nånstans för lite vila.

Hopppas att förkylningen släpper.Det kanske är som du säger att det är barnbarnen som smittar.

För längesen när mina stora barnbarn var små, så blev jag smittad av dom varje gång dom var sjuka. Och då sa min lungläkare stopp..att jag inte fick träffa barnen när dom var infekterade. Jag fick ju lunginflammation varje gång på den tiden. Nu får jag en spruta ungefär vart femte år mot lunginflammation.Så nu klarar jag mej för det i allafall.

Men det är nog så att man smittas lätt av barnen.

Oj vilket långt inlägg det blev!

Många värmande kryapådejkramar skickar jag. Fast vi har också kallt o ruggigt ute.Kram på dej!

Kommentera inlägget här :