Mormor Mumin

publicerat i Allmänt;
som snart också ska bli farmor Mumin, har sovit gott i natt. Nu sitter jag i nattsärken och bara njuter av tystnaden he he.

Linnéa åkte hem igår och helt klart man är inte 30 fortfarande. Varje dag börjar jag inse detta......men dagarna har rullat på bra.

Mat mat blöjbyten och nattamat och en och annan hjärtskärande skrikupplevelse. Men man har så stort ansvar när det gäller ens barnbarn, man har ju dem bara till låns och det är ett stort ansvar när det inte är ens eget barn.

Åsså smög sig en hejdundrande maginfluensa in under söndagsnatten. Kom båda vägarna och jag visste inte vart jag skulle vända mig.....kände mig jättesjuk, men fick i alla fall sova 4 timmar så jag hankade mig fram med den lilla....urk...

Man går omkring och lyssnar och jag spänner mig nog ganska mycket för att allt ska vara till belåtenhet......

Men hon är snäll den lilla Linnéa och det är morfars tös, helt klart:))

Igår hade jag och Pippis bröllopsdag. 31 år som gifta......men det var nog första gången Pippis glömde det, av naturliga skäl.........det man inte har i huvet har man i bena ha ha

Bonuskusinen Emilia kom på besök och jag fick en sån fin bild på sötLimpan och henne......sen tog damen kameran i egna händer och knäppte på min goa katt titta får ni se!



Emilia och Limpan



Min lilla Stollekatt. Vilken bra fotograf!!



Klart att Björne skulle vara med .....månne denna damen bliva fotgraf?


Kram till er alla. Ha en skön dag! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Jo men visst var det en duktig fotograf. Jättefina bilder på kissen.Och vilken söt katt! Ser ut som en kattunge.Och Linnea är verkligen supersöt. Jag måste säga att du är duktig som orkar ha en så pass liten en både nätter o dagar!Jag skulle inte våga mej på det tror jag.

Och stackars dej som fick magsjuka också!

I Sthlm är dom sjuka hela fam. Ellie är faktiskt piggare nu,men alla tre äter medicin.Min gubbe har också åkt dit på flunsan och snart blir väl min tur. USCH o FY!

Annars är vädret bra..lite sol o ganska varmt.

Hoppas du får ta igen dej nu o njuta av försommaren!KRAM!

2:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Ja, det skulle jag nog inte palla för, ha en liten både dag och natt, men vi får ju se, för NU HAR JAG BLIVIT MORMOR!!!!!!!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Men fy var kom den magsjukan ifrån hoppas sötnosen klarade sig!



Hon är såå otroligt söt vilka ögon!



Ha det gott kära Mumin..kramen

Förresten springer du GBG varvet idag..hihi

Kommentera inlägget här :