Fredag och slutet på en intensiv månad

publicerat i Allmänt;
Ja jissses vilken månad det varit.....snacka om intensiv med både barnpassning och hantverkare. Har knappt hunnit med mig själv känns det som......men idag har varit en trevlig dag.

Vart och handlat lite blommor som jag satt ut i trädgården och klippt gräset och gjort fredagsfint inne, med lite nyköpta rosa rosor och brudslöja. Tänk om det inte hade funnits blommor vad livet hade varit trist eller hur?

Kyrkogården fick sig ett besök idag. Har hälsat på dem som jag saknar....och det är så fridfullt att gå där och bara tänka tillbaka på både roliga och sorgliga tider. Pippis säger att jag är småreligiös ha ha......men tron kan ingen ta ifrån mig....vad det nu är jag tror på??

Sen kom svärdottern med sin söta mage. Hon är så näpen med sin lilla kula och det ska bli riktigt roligt att få ett nytillskott av mina 3 barnbarn.....4 barnbarn på 2 år....ja dem ligger i dem där barna en har ha ha

Sen ska dottern vara med i TV den 10juni. Hon ska till Stockholm och vara med i en liveshow med Blondinbella....vet ännu inte vilken kanal det är....hon är mycket aktiv och proffesionell bloggare min dotter så det ska bli kul att titta på...

Nä ni nu ska jag ta av mig jeansen och ikläda mig ett par stora mysbyxor så magen riktigt kan pösa ut och sen tror jag att jag ska försöka få med mig Pippis till baren:))

Har ni sett en sån fin Mors dags present jag fick av sonen och svärdottern.....så gulligt av dem.

Ha det gött som vi säger i Götet! kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Har du fått morsdagspresent redan! Fyra barnbarn..väntade du inte på det tredje??? Nu hänger jag inte med!



Hamnade ni i baren?? Puss&kram

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Åh vilken fin!!!!

Nu är jag hemma igen (tyvär)

Så dottern cin bloggar ja visst är det kul hoppas hon är med mycket i tv kram Tingeling

Kommentera inlägget här :