Kan detta vara sant?

publicerat i Allmänt;
Och om det är det är 9 års helvete över......just det.....klimateriet!!

År 2001 togs allt bort från de nedre regionerna och jag kom i klimateriet med en gång. Ingenting hjälpte åt mitt dåliga humör och svettningar som bara fullständigt värmde upp kroppen till en temperatur som var olidlig.

Fick plåster som jag har haft i många år....men så tänkte jag att jag delar på det och ser hur det artar sig, och jag kände ingenting. Nu har jag varit plåsterfri en vecka och jag känner mig faktiskt väldigt bra.

Humöret är på topp och inga vallningar.....Gode Gud om du finns......låt detta vara över.......men ni vet jag är en sådan som inte tar ut nåt i förskott så jag vaktar lite grann ännu, men va sjutton nån gång ska väl detta gå över.

Hoppas hoppas hoppas.........och imorgon kommer nog Gustav:))

Tjingeling och kramar, Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av I ngegerd:

Jag hörde till dem som hade ett väldigt besvärligt klimakterium. Åt hormonpiller, annars vet jag inte vad jag skulle tagit mig till. Och långvarigt, inte klokt! Men allt har ett slut som man säger, hoppas det gäller Dig nu också. Annars får Du väl börja med plåstren igen. Håller tummarna!

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Oj vad spännande att gå och vänta på att det är dags

för lillans eller lillens ankomst! Tur att hormonerna rättat till sej då.Hoppas det fortsätter så för dej.Jag åt tabletter några år när det var som värst, men sen slutade jag och det gick bra fast jag har mina svettningar ibland nu också. Men nu står jag ut med dom. Tänk hur vi får ha det vi stackars kvunnor! Om det vore karlarna så hade dom nog hittat på nåt bra botemedel för längesen.

Men nu är det vi och det är bara att gilla läget.



Gullig bild på er i förra inlägget. Och du.. jag har granen kvar och tänker ha den till tjugondagknut för då dansas ju julen ut.

Ha det gött Mumin lilla och kramelikram på dej.

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag nu får vi hålla tummarna att det fortsätter vara bra.

Jag har bara lite svallningar ingenting att klaga över så jag får väl vara glad om det inte blir värre kram Tingeling

4:e kommentar, skriven , av Hundlund!:

Hallå!!I dag har jag varit borta från mitt i 9 år,du vet nog vad jag menar!!!!



Kram L&L

5:e kommentar, skriven , av Kersti:

jag håller tummarna för att det är så. Kram från ett bistert kallt Enskede -15 grader är lite för mycket för mig. Längtar efter våren.

Kommentera inlägget här :