Frisk äntligen och lycklig mormor

publicerat i Allmänt;
Jag har inte riktigt kunnat ta till mig den lilla Linnéas födelse förrän idag. Idag mår jag bra och har varit och handlat inför helgen och ikväll blir det skumpa och räkor för mormor och morfar. Linnéa är jättesnäll säger dottern och Gustav sköter nappen ha ha va gulligt. Dottern är på bättringsvägen och känner att krafterna kommer tillbaka. Tack för det!!

Här kommer det lilla underverket. Jämför man med Gustav när han var så liten så är dem inte alls lika........brevbärarn eller?:)) Kram ha en trevlig fredagskväll....det ska jag ha..... äntligen lite lugn och ro



Linnéa.....nyfödd

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ohh såå söt hon är! Linneá passar bra ihop med Gustav.



Ha en fin kväll får du äntligen ta ett efterlängtat glas..hihi



Kramen

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Men ohh vilken söting och så mycket hår hon har. Tänk så liten man är ändå. Alldeles nyfödd.Tur att mormor och morfar äntligen kan fira födseln.Ha en härlig kväll nu!Men ta det försiktigt med både skumpa o räkor nu när du nyss varit dålig.

Ha de!KramKram på er!

3:e kommentar, skriven , av I ngegerd:

Oj, en sådan dramatik! Det vill jag inte vara med om. Skönt att dottern mår bättre och att lilla prinsessan är snäll. Stackars Dig vilken pärs med kräksjuka mitt uppe i allt! Tur du har bra kondis!

4:e kommentar, skriven , av IKA:

Hej kära du!

Grattis grattis i efterskott till en sådan underbar liten goding. Storebror ser riktigt stolt ut. Nu kommer jag att titta in.



Sköt om dig

Varma kramar

Kommentera inlägget här :