Hej på er!

publicerat i Allmänt;

Känner att nu är det dags att ta upp bloggandet igen....det har hänt mycket denna sommaren och den har varit väldigt slitsam. Har inte haft någon vila direkt utan full fart hela tiden så jag känner mig en aning trött och vill gärna ha ett par dagar eller en vecka borta från detta huset. Men vi får välan se vad plånboken säger om detta.

Mina barnbarn har jag haft ganska mycket och visst är det roligt men det är jobbigt också, helst när man börjar bli till åren. Jag har kommit underfund med att jag inte är 30 längre:))

Åsså har jag blivit FARMOR till ett gullegryn som heter Alfons, den 23 juli såg han sitt första ljus och är sååå gullig. Så nu har jag 4 barnbarn och det på mindre än 2 år....det ni!!

Sen gick svärmor bort den 20 juli och det har varit väldigt mycket pappersarbete som legat i min hand. Det är bouppteckning idag så Pippis är iväg.

Annars som sagt, skötsel av hus och trädgård och jag tycker sommaren är jobbig när man har hus att sköta. Hade inte Pippis funnits hade jag aldrig bott i hus, men han vägrar att flytta.

Lite bilder kanske..........



Detta är Gustav som hunnit fylla 2 år....världens goaste men också jättebusig



Åsså Linnéa som hunnit bli ett halvår och bonusbarnbarnet Emilia som är 7



Alfons bara 3 timmar gammal:))



Till sist jag och min goa granne på midsommar....då hade jag kul:)

Kram ha det gott! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Hej raring..ja du har verkligen haft det tufft.



Men vilka sötnosar du har...Gustav ÄR JU BARA FÖR SÖT!!

Vilka ögon..ja dom är söta allihop=)



Härligt att du är på bloggen igen.,.stor kram

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Välkommen tillbaka kära Mumin! Va roligt att du är här igen! Barnbarnen är ju sååå söta och jag säger som Ninni..vilka vackra ögon dom har. Och tänk att du blivit farmor också. Grattis grattis till det! Och så har du det lika slitigt fortfarande. Men du..nu är hösten här fast vi har sommarvärme. Härligt det också. Vi har kommit hem från stugan där vi varit några dagar. Och dansade gjorde jag i gårkväll. Jättekul var det men ack så svettigt.Karlarna bytte skjortor på löpande band så man kände inte igen dom mellan gångerna.

Ha nu en skön dag i morgon.KRAM KRAM!

3:e kommentar, skriven , av Kersti:

Tufft, men så skoj att du är tillbaka igen. Du har verkligen ett gäng söta barnbarn. Kram

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Härligt att du är tillbaka igen så det blir som vanligt igen

Det händer en hel del på somrarna och ofta är det full rulle

Ha en bra dag kramar Tingeling

5:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Trevligt att du är tillbaka igen. Himla fina barnbarn har du fått i alla fall. En ljusglimt i allt det jobbiga. Jag har haft min gullunge här i helgen, hon är snart 11 år och stora damen. Visst mognar ungar tidigare nu för tiden. Hon kom i fredags och sov över tills idag. Vi har bara tagit det lugnt. Hon uppskattar det - det är så himla mycket aktiviteter för ungarna nu för tiden att de behöver ta det lugnt emellanåt.Men nu är både Rocky och Farmor ganska trötta efter besöket. Blir nog tidigt sänggående i kväll.

Kommentera inlägget här :