Inte 100 %.....

publicerat i Allmänt;
känner mig lite kymig, vet inte om det är drickvaccinet och alla sprutorna, men känner mig lite konstig, precis som om jag hade influensaliknande symptom. Har mest sovit i dag. Pippis har lagat rotmos och korv och glass och melon till efterrrätt....

Igår var vi och firade sonen och hans flickvän. Bara förlovat sig utan föraning......dem har inte varit ihop länge.....men om dem känner att det är rätt så varför inte. Dem verkar ju vara såå kära så jag önskar dem lycka till!!

Ha ha Gustav var med igår, han är ju för rolig, han riktigt trivs när det är mycket folk omkring honom. Han tittar och skrattar och är en riktig charmör.....vad månde bliva??:)) Tyvärr var vädret dåligt igår så nåt Liseberg blev det inte.....men dem har ju öppet på jul också......

Jaha då var det måndag i morgon igen.....vad veckorna går fort.....snar är det läggdags igen.

Kram ha det gott! Mumin



Den sötaste med på bild.....tror inte någon annan ville visa sig....men gott med korv och pommes:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men va stor han blivit..en riktig charmör!



Men har ni tagit drickvaccin redan det trodde jag man skulle ta precis inann man åkte??



Ha en fin kväll..kramen

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Men ojojoj vilken snygging! Han är supersöt den lille Gustav. Visst är det ljuvligt med barnbarnen!

Min lilla Ellie är också så där social o gillar när det rör sej runt omkring henne. Nu måste jag få träffa henne snart!Det går ju så fort så mormor hinner inte med. Får bara se o läsa om henne i dotterns blogg och det är ju tur det.



Hoppas det inte är flunsa som du har fått! Jag har lite konstiga känningar jag också. Men håller alla tummar att det inte är nån flunsa på gång.Vi får kurera oss så gott det går.

Lycka till med ringandet.Ha en fin dag!Kram!



Kommentera inlägget här :