Onsdag

publicerat i Allmänt;
och jag ska iväg till frissan. Jag har bestämt mig att göra håret görljust,nästan vitt ha ha. Ja vi får se vad hon säger min kära frissa.

Idag kommer Gustav en sväng också, alltid lika trevligt, men på lördag får jag rå om honom riktigt för mig själv. Pippis har fått i uppdrag att sätta för trapporna så att inte han ramlar ner.

Grått är det ute idag igen, men idag känner jag mig lite piggare. Gympan var rolig igår och knät höll......men jag har mina inlägg och knäskydd på så det gjorde nog gott.

Nä nu får ni ha en trevlig dag! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Morrn darling...vitt ja det låter tjusigt.

Mitt hår är förskräckligt just nu..men bara jag blir riktigt frisker så ska det i lite mahognyfärg.Gympa..undrar när jag kan börja...är ju helt slut efter en färd till affären..haha

Ja det tar väl sin tid innan krafterna kommer åter.Ha det gott och jag vill se kort på dig när du kommer hem från frissan.Kram kram på dig

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Tänk att här snöar det igen..det var väl nåt nytt eller hur? Vi hr varannan dag sol o snö! Det går det med nu när man snart sticker iväg.

Vilken tur att gympan gick bra och att du har skydd på dej. Härligt att få låna lillgubben ibland. För mej blir det nog långt mellan gångerna.Synd att ha dom ända i Stockholm.

Spännande att göra lite nytt med håret! Jag kör med ungefär samma färg jämt.

Ha det gött!Kramkram!

Kommentera inlägget här :