Ett kaos.....

publicerat i Allmänt;

är det i mitt liv just nu. En dödsbodelning mellan syskon som inte litar på varandra och är som gamar över alla föremål som finns. Usch jag lider och det är jag som får ta den kamerala biten och det är inte lätt ska jag säga er. Bara för jag är så duktig på ekonomi så överlåter alla allt ansvar på mig och jag blir jätteskakis att allt ska bli korrekt.

Svärmor har det i alla fall bra men hon skulle veta vad som försigår bakom hennes rygg. Hyenor som ska plocka allt dem ser...jag och Pippis har bara tagit en del bra saker men de andra syskonen kommer i morgon och roffar åt sig.

Till saken hör att dem inte har hälsat på svärmor på 7 år men nu passar det när hon är väck från huset och alla barnbarn kommer med.


Det är ett sånt ansvar att se till att allt går korrekt tillväga och jag blir väldigt trött av allt det här och nervös.....idag skulle jag gå till akupunktören och jag satt i soffan med sonen och han sa "somnar du? nä sa jag "jag tror jag dör snart"..........sån tid har jag nu och det är inget att eftersträva......


Hopppas ni har det bra i alla fall! Orkar inte hälsa på er men tänkte jag skulle ge ett livstecken i alla fall!


Bamsekramar till alla mina bloggisar. Ni vet att jag älskar er:) Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men vännen fy fasen för sånt!



Varför är det så hur kan folk bara bete sig på det viset....F.A.N säger jag bara!

Och varför ska du behöva fixa en massa du om någon har väl gjort nog!



Jag kan bara skicka en stoooooooooooooor styrkekraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam till dig från mig.



Tänker på dig..var rädd om dig lova det!



2:a kommentar, skriven , av tingeling:

Förstår dig och skickar massor med kramar tilldig!!!

Min make gjorde boupptäckninge för min pappa och det

tog ju lite tid och arbete och då var det ju ändå bara mamma som satt i orubbat bo eller vad detnu heter. Jaja...

Sen har vi haft en välbärgat avlägsen släkting till maken som gick bort och hon delade lite hur som helst och alla var inte med sådet är lite si och så

med tyckande i det fallet men hon fick jugöra som hon ville.

Innan hade jag lite svårt att förstå att pengar kunde göra " en så haig" men nu vet jag att det är lätt att hamna där i.

Du vad du får ställa upp på alla både här och där du är för snäll du kramar Tingeling

3:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Det är otäckt vilka sidor som visas i såna här sammanhang. Jag har nog alltid varit medveten om detta så vid de dödsfall som inträffat bland närstående har jag alltid sett till att skaffa utomstående som gjort bouppteckningen. Men det är ju lite annorlunda för er - din svärmor är ju faktiskt inte död ännu, även om "gamarna" uppträder som om hon vore det. Skickar varma tankar till dig så att du skall orka.

4:e kommentar, skriven , av Fia:

Det är obehagligt att se och höra hur folk beter sig när det handlar om att fördela pengar och värdesaker. Ibland hör man rena skräckhistorierna om hur folk börjar bråka i sjukrum där någon just har gått bort. Hoppas att allt löser sig och att din svärmor blir ompysslad på sitt nya boende, och att hon slipper få reda på vad som händer.

Kommentera inlägget här :