Bakslag....

publicerat i Allmänt;
jäkla skit också.....nu kom förkylningen tillbaka igen....jag fattar inte vad segt detta var. Och Gustav ligger i vinterkräksjuka..........så det blir varken hackat eller malet idag verkar det som. Men jag önskar er en trevlig fredag i alla fall! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av tingeling:

Ok sjuk igen stackars dig.

Åh lille Gustav kräksjuka usch!!!

Igår kväll när jag passade Kotte såfickhan oxå kräksjukan så idag när jagskulle till jobbat så kändes magen inte ok så jag tog det säkra för det osäkra ochav hänsyn till mina jobbarkompisar är jag hemma idag

Ha det gott kramen Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Kersti:

Stackare. Ingen ände på eländet. Jag hoppas att du kryar på dig snart. Stor kram

3:e kommentar, skriven , av Fia:

Det verkar som om årets influensor och förkylningar är av den envisa sorten, för jag har arbetskamrater som har blivit sjuka i flera omg¨ångar. En av kollegorba har varit sjuk i tre omgångar sedan januari + hennes son har varit sjuk i tre omgångar, så som du förstår har vi inte sett mycket av henne.

4:e kommentar, skriven , av Ingegerd:

Jaha, Du också! Nu då jag läser här hur många sjuknar om flera gånger känns det ändå lättare. Inte bara jag! Kram till Dig!

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Kram / Tingeling

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Nu hoppas jag att du är piggare! Och lillstackaren som fick magsjukan.Usch o tvi! Det går ju alla slags sjukdomar nu.Konstigt nu när det varit en sån kall och bra vinter så man tycker baselluskerna skulle frysa ihjäl. Men icke! Kram o kryapådej!

Kommentera inlägget här :