Juldagarna är över...

publicerat i Allmänt;
och jag tycker det är riktigt skönt. Det har varit en massa mat och dryck i överflöd så man nästan mår illa.....usch man får nästan dåligt samvete.....och igår var det annandagsmiddag härhemma så jag känner att nu vill jag inte ta i en enda kastrull mer...

Idag har jag bara slappat och sovit...har inte ens bäddat fastän det är kväll, men jag var så fruktansvärt trött så jag och katten har sovit ikapp och Pippis lagade middag idag, tack för det.

Jo jag har köpt mig en Ipod.....en sån fantastisk grej....men jag ska köpa till en hållare som den kan stoppas in i så jag kan gå omkring och lyssna, men jag har inte satt mig in i hur den funkar riktigt, ska läsa på.

Förresten har ni några nyårslöften? Det har jag 3 stycken, men jag säger inte vad dem är ifall jag misslyckas. Lyckas jag så får ni reda på det sedan ha ha.

Nä nu ska jag kolla in min Ipod....kram ha det bra. Mumin



Gustav med alla sina paket:)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det är ingen ide att jag ger några löften för jag bryter alla alltid men det är klart jag kan viska dem tyst till mig själv då är det bara jag som vet när jag bryter dem kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Kersti:

kanske ett litet nyårslöfte men jag har inte riktigt bestämt mig så jag säger inget. Visst är man mer än mätt det är förskräckligt. Och trots det sitter jag här i soffan och mumsar godis :). Kram

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

OJ va paket lilleman fick!!



Jag har en liten minipod...men använder den inte så mycket för jag har walkman i mobilen.



Inga nyårslöften...håller dom aldrig.haha



ha en fin dag..kramen

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Nää tyvärr så känner jag mig nog inte så bra, får nog ringa VC i morgon dessvärre är min VC stängd men det ordnar sig nog.



Känner att min nyårsfest börjar äventyras lite..men men så är det ju ibland.



Kram kram raring

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej på dej Mumin. Nu äntligen har jag satt mej ner vid datorn. Jag blev hitvisad av dotter o måg. Nu lagar dom middag och jag fick sitta här. Det var snällt tycker jag. Skönt att slippa tänka på maten.Bara att sätta sej ner o äta.I morgon åker dom hem.Då blir det tomt ska jag säga. Den här lilla fröken är mormors ögonsten. Det är en härlig ålder nu. Du vet ju som har en liten goo Gustav och snart en till raring.Många paket han fick.

Ha det så gött nu. Har ni snön kvar?

Det kommer nog lite snöbilder så småningom.

Kramisar till dej från mej!

Kommentera inlägget här :