Vad ska jag göra?

publicerat i Allmänt;
Inga piller i världen får mig att sova verkar det som:(( Jag blir vansinnig!!!! Nu fick jag ju en annan medicin och den sov jag på men jag blev alldeles hyperaktiv på dagarna av den så nu har jag fåttt gå tillbaka till den gamla igen och då sover jag inte. Grrrrr........hela dagen är ju förstörd om man inte får sova.

Jag som håller igång hela dagarna och jympar och har mig borde väl för jösse namn bli trött???? Jo jag somnar för att sedan vakna kl 4 varje morgon och då är det lögn att somna om. Pippis ligger och snusar gott och jag blir riktigt avundsjuk på honom.......jäkla skit.....

Ja ja i morgon ska jag träffa psykologen, får se vad hon kan åstadkomma för något med mig.......jag försöker tänka positivt......men det är inte lätt när sömnen inte infinner sig.........jag är trött men i hjärnan så roterar det.........snart vågar jag inte gå och lägga mig....det har nästan blivit en fobi....suck......

Kram på er och jag hoppas att ni sover gott i alla fall! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Usch då..det låter inte bra om du nästan inte törs gå o lägga dej på kvällen. Det måste väl finnas nånting som kan hjälpa dej.Kanske du stressar för mycket på dagarna så du är övertrött.Då blir det ofta svårt att somna.

Men det där har du säkert diskuterat med din doktor. Hoppas du fått hjälp idag! Sömnen spelar en stor roll i hur man mår i övrigt också.

Skickar en stooor kram till dej!

2:a kommentar, skriven , av Kersti:

Stackare. det är hemskt att inte få sova. Jag har förmånen att nästan alltid sova väldigt gott. Inte har jag så svårt att somna om heller ifall jag skulle vakna. Det är snarare så att jag ibland har svårt att hålla mig vaken även på dagen och då är det lite bekymmersamt. I alla fall om man sitter på möte på jobbet :).

3:e kommentar, skriven , av Nalle:

Tror det är så att du helt omedvetet får kroppen att tro att den inte skall sova. Jag är naturligtvis ingen expert, men jag har haft problem själv. Det kan vara så att det är något som tynger dig i tankevärlden, så du inte riktigt kan koppla av.Det där får psykologen ta itu med. Får du rätsida på det, så kan du också koppla av från tankarna. För det är just tankarna som spökar när man inte kan sova.Försök att lägga dig på en bestämd tid. Somnar du inte. Gå upp.Lig inte kar och vrid dig.Gå upp. Men gör inget aktivt. Sitt bara. Sedan försöker du igen. Så där får du hålla på tills kroppen fattar att nu ska den sova och inte syssla med annat - som tankar.

Det är det enda råd jag kan ge.

Stor Kram Nalle

Kommentera inlägget här :