Härligt

publicerat i Allmänt;

Tack för rara kommentarer ang sömnen och Nalle jag ska prova det du skrev. Tack!!

Har idag träffat en jättetrevlig psykolog. Hon var rakt på sak och sa till mig att jag tänker "katastroftänkande" hela tiden.
Har ju vissa svårigheter i vardagen som panikångest inför en del saker, men hon lärde mig hur jag ska tänka i såna situationer. Jag måste leva här och nu sa hon och när hon tog upp saker och ting som jag oroar mig för så tänkte jag: "Herregud, vad är det jag sysslar med.......att tänka att alla människor bryr sig om vad jag gör eller hur jag beter mig.....det är väl ingen som bryr sig......jag är ju en vanlig människa och ingen kronprinssesa heller:))

Sen måste jag lära mig att andas riktigt för det gör jag inte.

Sen får jag se över sömnen, gå och lägga mig vid samma tid varje kväll och varva ner innan dess och inte vara så fokuserad på att kunna sova. Sover jag inte så mycket första natten så blir jag väl trött i morgon kväll då, så får jag tänka. Då kanske jag slappnar av till slut.

Jag ska gå till henne 10 ggr och se vad som händer, och jag har fått en läxa till nästa vecka:)

Ja hon fick upp ögonen på mig och det kändes så skönt. Vad glad jag blir om det funkar!!

I morgon ska jag passa Gustav, tänk va glad jag kan vara att jag har friska barn och barnbarn och en jättesnäll make. Ha ha positivt tänkande!! Bra Mumin!!

Kram alla mina goa vänner!

Ps Förresten det är bloggträff den 26/9 här i Göteborg. Alla är välkomna! DS

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Då hoppas jag du får riktigt bra hjälp...för sova måste man ju!



Själv har jag sovit som en kratta i natt...men jag har det ju inte så varje natt!



Ha det nu gott kära Mumin..pussa på lilla Gustaf från mig!

Kram kram

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Det låter bra det där!Gör som hon säger så ordnar det sej till slut ska du se.Säger en som inte alls är så duktig själv att tänka positivt.

Hoppas i alla fall att du kan få sova ordentligt i natt o alla nätter!

Kram Kramelikram!

3:e kommentar, skriven , av Ingegerd:

Det blir ett bra stöd eftersom Du gillade psykologen. Skönt att få några konkreta råd. Att kunna hantera sin ångest vore fint, men inte enkelt alltid. Gustav är säkert ett bra sällskap som ger positiva känslor. Du har ju så bra kontakt med barn och barnbarn, det är något du kan glädjas åt!

Kommentera inlägget här :