Strålande.....

publicerat i Allmänt;
vackert väder. Har ni det också? Jag sitter hundvakt. Idag har barnas kusin från Småland varit här. Det var roligt att träffa honom. Den stackarn fick en massiv hjärtinfarkt  före påsk men klarade sig med nöd och näppe. Usch va det kan gå fort att dras iväg ifrån denna jorden...och jag läste i tidningen idag en dödsannons på min klasskamrat. Jag riktigt hajade till........ni vet man tror ju nästan man är odödlig, men så när man ser att dem i ens egna ålder råkar ut för diverse krämpor och till och med "lämnar in" jag då vaknar man upp och tänker att livet hänger ju fakiskt på en skör tråd....därför måste man njuta av stunden här och nu och idag är ju en perfekt dag att göra det med strålande solsken och härlig vår.....ja nästan sommar.

I morgon är det Valborg och då går ju Chalmerscortegen här i Göteborg. Den är ganska kul men det vete katten om jag tar mig in till stan i morgon...det är bara sååååå mycket folk så man blir nästan ihjältrampad och mycket fylla...nä jag betackar mig. Det får bli en god middag och lite vin därtill, det får räcka.

Jo nu har jag förresten bestämt mig, jag ska modella för en dag. På tisdag så ska jag bli sminkad och fotad...usch vad jag känner mig dum, men min väninna sa att denna chansen kommer aldrig tillbaka och hon har så rätt så rätt.


Kram på er i solen! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja det gäller att fånga dagen..man vet ju aldrig! men så ska man ju inte tänka det är klart att vi är odödliga (fniss)



Mmm ljuvliga bilder på dina barnbarn..men Gustav är nog sötast!



Idag ska jag bara lata mig, ja kylskåpet behöver fyllas på det gapar tomt..



ha en goo dag, kramen

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Modell för en dag och uptäckten kanske är ett faktum. Hollyvood här kommer jag....

Nu ska jag snart t tag i förberedelserna till middagen Det blir grill och gott kram Tingeling

Kommentera inlägget här :