Jäkla skit.....

publicerat i Allmänt;
nu har mina sömnproblem tagit fart igen. Min sömnmedicin har börjat verka på ett negativt sätt, jag har såna mardrömmar så jag vaknar mitt i natten och är alldeles skakis, jag vågar inte somna om knappt och hjärtat slår som en hammare i bröstet.

I natt tänker jag inte ta den. Var hos akupunktören idag, hon gör så gott hon kan....men det har blivit som en fobi att sova för mig. Konstigt, jag har ju inget att passa på morgonen så jag kan ju sova hur länge jag vill men det är som själve f-n vore lös, klockan 2 eller 4 så vaknar jag och kan inte somna om och vad gör man mitt i natten när Pippis ligger och sover? Honom vill jag ju inte störa så sätta igång och städa eller annat kan jag ju inte.....Är det någon som har några bra tips?

Kram och god??? natt. Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Det är jobbigt när man inte kan sova. Jag brukar gå upp, koka te och lösa korsord ett par timmar. Sen brukar det gå bra att somna igen vid 5-6-tiden på morgonen. Sen tar jag igen den förlorade sömnen genom att ta rejäl sovmorgon. Pippis fixar väl frukosten själv om du sover lite längre.

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Usch va jobbigt när man inte kan sova ordentligt! Jag själv behöver ganska många sovtimmar , men det är inte alltid man får det.Vi har inte riktigt kommit in i rätta tytmen än, men det har gått bra.

Nu har jag läst vad som hänt hos alla er.

Dina fina barn har jag tittat på.Fina bilder på dottern och sonen också.Jag har då inte blivit mormor än. Hon har lyckats hålla ihop medans vi var borta. Ha det gott nu kära Mumin! Och Sov Gott i natt!Kramar!

Kommentera inlägget här :