Jaha då var det kvällen......

publicerat i Allmänt;
Doktorn ringde och han sa att han har inget alternativ till medicin och nån specialist trodde han inte heller kunde hjälpa mig. Jag har helt enkelt insomni av svåraste graden vilket betyder i det stora hela att man har svårt för att somna, nattliga uppvaknanden och tidigt uppvaknande på morgonen. Så är det.........jag som i tonåren sov runt i ett dygn ibland, får bara acceptera att hjälpen finns i mina starka sömnmediciner.....suck.....men doktorn sa att det är farligare att inte sova än att ta sömnmedicin och få en god natts sömn. Så han tröstade mig och sa att någon "knarkare" är du inte, vilket jag inbillar mig ibland att jag är när jag stoppar in dem där tabletterna till kvällen..........

Fysiken är det i alla fall inget fel på. Drog ett spinningpass ikväll så det rök om det......fan va härligt det är att svettas och efteråt drack vi kaffe jag och Pippis och åt goda mackor......

Nu har jag fått ett ideelt uppdrag till och det är att ordna svärmors ekonomi. Hon är ordningssam men det där med papper och pengar det kan hon inte. Pippis och sonen är likadana, antingen är dem lata eller  okunniga eller också tycker dem att jag sköter alla papper så bra. Dem kan bara stå handfallna och titta på mig som en idiot och säga "Hur gör jag här"? Men det är ganska kul tycker jag att man är lite av en fena på ekonomi. Men så har jag ju jobbat som ekonom i nästan hela mitt liv och inte kan jag göra det jobbet som Pippis och sonen gör, jag kanske skulle kunna lära mig det, men ser man på saken så jämnar det ju ut sig. Dem är bra "i händerna" och jag är bra på kamerala saker.

Jo jag måste berätta, jag spelade på V 65 i går på ett sånt där andelsspel. Den gav 5 rätt och utdelning men jag vet inte hur mycket, men det spelar ingen roll, ska bli roligt att se hur mycket det blev:) Kul att vinna i alla fall!

Nä nu till pappren

Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja men det känns väl ändå som en tröst att du faktiskt kan stoppa i dig pillren.



Du måste ju sova! Nån ekonom är inte jag..men jag har en duktig man!



Ja vi överlever det här med bilen vi är itne barskrapade..men det kännns tråkigt!

10 000 mil sa du jag undrar ja om inte vår har gått det, den ahr vati ägt av Billerud och bara körts av chaufför men den har nog nåra bil i sig även om det inte är gammal...ja det löser sig!



Suss gott med ditt lilla piller..kramen

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Haha jag har skrivit som en kråka...

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Har du smakat eller?:) Ja det känns bra att jag fått en doktors tillåtelse att till trots äta pillren. Jo ser du ekonom är jag uti fingerspetsarna ha ha och tycker det är roligt med siffror. Ja hoppas att bilen blir lagad till rimligt pris.....ä va fan det är ju bara en tingest som är lite sjuk:) Kram själv och sov gott!

4:e kommentar, skriven , av Nalle:

Siffror kan jag inte med. Så har det alltid varit. Men dum är jag inte, det är bara det att siffror och jag passar liksom inte ihop. Stackare som inte kan sova. Men du behöver inte ha dålig samvete om du tar pillren. Sova bör man ju.

Grattis till vinsten. Spännande att se hur mycket det blev.

Kram Nalle

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Tur att vi är olika. Jag älskar att reda ut svåra ekonomiska redovisningar, jag vet inte vad klockan är till slut för jag bara räknar och räknar:) Ja nu känns det bättre att jag liksom "legalt" kan äta medicinen. Du jag tror inte det blev mycket, men det är roligt att vinna. Kram och sov gott! Mumin

6:e kommentar, skriven , av Anna-Maria:

På torsdag eller fredag kommer jag och Gustav till dig. Om du har tid och lust vill säga? Jag kan fälla ihop barnvagnen nu. Det tog mig, Jimmie och Sarah en timma att komma på hur. Jimmie är ju ändå teknisk. Vi kan gå till Gunnebo och dricka fru Halls te.

7:e kommentar, skriven , av Mumin:

Anna-Maria: Nu tror jag himlen har ramlat ner, du skriver på min blogg!!:))Ja jättegärna, kom på torsdag det passar mig bäst. Ja fru Halls te är ju jättegott! Kram min lilla gocka och hälsa Gustav från mormor.

8:e kommentar, skriven , av Ninni:

Haha ja du Mumin man kunde tro att jag fått nåt gott i mig när jag skrev!!



Så skönt för dottern att hon äntligen fått ordning på vagnen.hihi

Ha det gott..kramen

9:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ha ha ja du verkade en aning virrig:)) Ja tre personer för att fälla ihop en barnvagn....men så är det modernt också. Inte var det väl så på vår tid? Kram på dig.

Kommentera inlägget här :