Gårdagens ......

publicerat i Allmänt;

slut på kvällen blev ingen hit. Många känslor som dök upp i mig av olika anledningar. Tycker inte om när människor blir orättvist behandlade. Så är det bara.

Blev en tidig kväll och i morse var jag uppe klockan sju. Hade sovit gott trots allt, men kände bara att jag måste få "luft" och bli av med alla aggresioner, så jag gav mig iväg och körde ett stenhårt spinningpass. Jävlar vad det rök om pedalerna. Dem trodde nog inte jag var klok, men gött var det.....

Väl hemma så duschade jag bort svetten och sen gav jag mig över till min granne som fyller år idag. Gott kaffe och smörgåstårta bjöd hon på den lilla pärlan. Tänk att vi kommer så bra överrens hon och jag, vi tycker lika nästan i allt och det är härligt att ha en vän att anförtro sig åt.

Nu har jag lagat middag och väntar på Pippis och sonen som jobbar idag även att det är lördag. Så är det när man är egen företagare, man kan inte säga nej tyvärr.

Källaren fick sig en avhyvling också från höstlöv och annat skräp som dras in med dem där stora fötterna som klampar på.

Förresten så har Gustav barnvakt idag av sin farmor. Hoppas han gillar henne likamycket som han gillar mig för hon är en hyvens prick....

Kram ha en go lördagskväll! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Nej var du arg..va trist!!



ånej smakade vinet bäver...fasens också va trist!!

nåja flaskan är ju snygg iallafall..haha



Hoppas ilskan har gått över..kram



Och du vänner som man trivs med dom ska man vara rädd om

2:a kommentar, skriven , av Helena:

Trist att kvällen slutade så......hoppas att ilskan släppt nu.

Ha en skön söndag vännen!

Kram

3:e kommentar, skriven , av Kersti:

Hoppas att du kommit över din ilska så att det känns bättre nu. Här har det varit en helt underbar höstdag med strålande sol och varmt. En lång promenad har yngsta dottern och jag gjort. Nu håller maken på att laga mat och sedan ska jag iväg och se Cabaret på Stadsteatern tillsammans med min lilla syster och min mamma. Det blir en trevlig avslutning på helgen. Kram

4:e kommentar, skriven , av Fia:

Vad tråkigt att kvällen inte blev riktigt bra, men vad skönt att du kan använda spinningen som ett hjälpmedel att bli av med ilska.

Skönt också med goda vänner som finns när man behöver dem. Kram från Fia

Kommentera inlägget här :