Utsleten........

publicerat i Allmänt;
så heter det på ren göteborgska när man är jättetrött. Herremingud vad vi har jobbat idag jag och dottern.....gick upp klockan fem på morgonen för jag höll på att kräkas av vitlöksdoft. Pippis hade ju varit ute med engelsmannen och käkat och det var inga dåliga mängder med vitlök han hade stoppat i sig. Så jag gick upp och tänkte jag tar det lite lugnt innan jag åker iväg men halv åtta var jag på plats i dotterns lägenhet, den ligger 3,5 mil härifrån så jag slapp värsta rusningstrafiken.
En gravid och en förtidspensionär har jobbat häcken av sig idag. Hela vinden och hela källaren grovsorterades och lades in i flyttkartonger vilket sedan lyftes upp och ner och fram och tillbaka......snacka om att jag är mör....men det är ju tur att jag är fysiskt stark:)) Sen satt vi som två pösmunkar i var sin soffa och pustade ut en stund innan det var dags att åka till tippen med hela transportern full med skräp.
Mamma Shibbie är ju galen i massa prylar så till henne och Fanny körde jag ett lass med roliga saker när jag åkte hem. Det blev rena rama julafton:)
Nu ska jag duscha för jag känner mig som en dammtuss hela jag och kläderna är så skitna så dem står för sig själv:)
Det blev ingen rolig gympa idag men att bära och slita i 10 timmar.....där har jag gjort mitt för idag.

Kram ha en go kväll! Mumin

image765

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja nån gympa lär du inte behöva..phu va ni har slitit, inte alls längesen jag var där i skiten själv.
Det är ju sååå jobbigt att flytta.

Vila nu i morrn har du säkert träningsvärk igen. Kram

2:a kommentar, skriven , av Pialotta:

Nu ser det ut att du har kommit tillrätta med bloggen ju.. va bra. Du får inte slita ut dig så lilla Mumintrollet.. vila nu i morgon med en god bok eller blaska:-)
Kramkram

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Stackars mumin som får slita så! Fast det är ändå ett roligt slit när man hjälps åt! Men som sagt nån gympa behövs väl inte efter ett sånt långpass!
Jag städar fortfarande, men nu har jag inte så mycket kvar!Gubben, den stackarn, ligger med ett rejält ryggskott! Han är helt däckad!Usch han kan nätt o jämt röra sej i sängen! Inge kul alls..nu blir vi hemma från både stugan o dansen i helgen!
Hoppas du inte får träningsvärk i morrn nu då!
Kram på dej!

4:e kommentar, skriven , av Nalle:

Men vad du sliter. Nä, träning också hade nog blivit för mycket. Vi vill ha kvar vår Mumin:)
Ha en fin dag idag Kram

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Ninni: Ja du träningsvärk är inte rätta ordet...känns som om jag har varit på boxningsmatch:) Kram till dig!

Gunvor: Ja mör är jag idag....stackars gubben då...det är inte roligt med ryggskott, ja där ser man nu får du städa istället för att dansa:)) Kram på dig!

Pialotta: Ja jag hade gjort fel själv:)) Ja du idag gör jag inte många knop. Kram Mumin

Nalle: Va rart sagt att du vill ha kvar Mumin...när jag såg dem orden så kände jag att idag blir det till att dra ner på tempot. Tack kram Mumin

Kommentera inlägget här :