Söndagskväll

publicerat i Allmänt;
För det första va bra att vi kommit till skott med vår bloggträff. Nu är vi en bra bit på väg och nu ska jag boka min tågbiljett. Har inte hunnit att blogga så mycket i helgen för det har ju varit fint väder och lite gäster som slunkit in och ut:)) Grillat har vi gjort och klippt gräset igen....hemskt va det växer och frodas men allt går tyvärr så fort så jag tycker inte man hinner njuta riktigt av våren. Det blir liksom sommar direkt.....men nu i morgon blir det ju lite svalare.........Ja ha en god natts sömn på er alla! Kram Mumin

image750

Pippis i grilltagen:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Kära Mumin. Jag har kollat lite på barer i G Stan, men de som jag tänkte på öppnar inte så tidigt som du vill att vi skall träffas. I så fall blir det café. Men kaffe före middagen kanske inte är så lyckat. Jag föreslår helt enkelt att vi tar Järntorgspumpens egna bar till träffpunkt. Jag får inte riktigt kläm på öppettiderna där, men kan du inte höra när du beställer. Så kan vi sitta ett tag där nere innan vi går upp och äter. Vet inte vilken tid du tänkt vi skall äta. Men hör med dem om baren är öppen innan. I så fall är vi ju på samma ställe hela tiden. De som vill sedan efter middagen kan ju gå vidare till nåt annat ställe på kvällskvisten. Vad säger du?
kram Nalle

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Massa mums..

Nalles förslag verkar väl vettigt! ha en skön dag i kylan..brrr
/Kramen

3:e kommentar, skriven , av Fia:

Hej! Tack för insläppet på bloggen! Jag har hunnit titta runt lite grann, men fortsätter när jag kommer hem från jobbet. Det ska bli jätteroligt att gå på bloggträff. Jag har bara inte uppfattat något klockslag än. Hur dags är det samling?
Kram, Fia

4:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Grillmannen i full galopp.. visst är det så att mannen i huset alltid ska glänsa.. "Jag kan" då det är grilltider.. vi andra får göra slitjobbet, men visst missunnar vi inte mästerkockarna detta;-)
Ha de fint o snubbla nu inte på perrongen:-)
Kramar

5:e kommentar, skriven , av Mumin53:

Nalle: Ja det är vettigt så slipper vi springa runt på en massa ställen. Ska ringa till Järntorgspumpen och fråga när dem öppnar, vi kanske ska ta det vid 6, 7 att träffas istället och äta vid 8. Det blir nog bättre, tror du inte det? Bra att du tycker till, jag är bara glad för det:) Kram Mumin

Ninni: Ja den goda Nalle har rätt:)) Ja idag är det kyligare men inte så farligt nu på eftermiddagen. Kram Mumin

Fia: Välkommen in! Kul att du ville komma:) Vi har inte sagt någon tid ännu så jag återkommer till dig. Kram på dig!

Pialotta: Så sant så sant, jag var alldeles genomsvett av förberedelser men du ser hur stolt han är med sina attiraljer ha ha. Kram på dig!

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

Han verkar ju
vara en riktig hejare på att grilla
ser ut att bli gott
Kram Tingeling

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Det blir bra Mumin:) Kram Nalle

8:e kommentar, skriven , av Ingegerd:

Perfekt med matstället direkt!
Det ser bekvämt ut med grillen i bra arbetshöjd och avställningsytor vid sidan. Hoppas det blev gott!
Burr, vilken kall dag vi har haft, tog in en del blommor, blir nog frost i natt!

Kommentera inlägget här :