Mors Dag

publicerat i Allmänt;
........å full rulle igen. Jag steg upp klockan sju idag på morgonen för plattsättaren skulle komma och göra det sista på våran gång. Så det var frukost till han och Pippis klockan åtta på morgonen.........

Sen kom den lilla "tjockisen" med sin putande mage å då var det kaffe och tårta. Hon är så stor nu så jag undrar jag vad detta ska ta vägen eller om den kommer tidigare.....men båda mina barn var stora när dem föddes så det kanske är ärftligt, vem vet?

Sonen och svärdottern och "lilla" Enya var här på grillat nu ikväll.......men nu är jag trött och faktiskt lite kinkig.....men nu får det bli andra bullar i veckan. Sömn, träning, nyttig mat osv. Det har varit en festandets helg med massa onyttigheter ( men det var gott):))

Pippis är inte bra....han låter som om han har druckit 1 liter wisky så förkyld e han....men han har gått och knutit sig i sängen nu så hoppas han kan sova gott i natt.

Jag blev så glad över dem fina blommorna jag fick och kort och en liten bok som ni ser här under. Den fick jag av dottern och i den hade hon skrivit så fint om mig så jag blev alldeles tårögd.

Ett litet smakprov ur boken:

Citat: " Jag uppskattar dig för att du är bara min mamma! Du har alltid varit en sån bra mamma du kan.
Alla mina kompisar har gillat dig och din mat. Du har varit och är min trygghet" Rart va? Det var bara ett av många superlativ i boken. Den ska jag verkligen spara och läsa lite då och då.......det stärker självkänslan.

Kram nu och ha en go kväll!

Kram Mumin



Rosa rosor till mor från dottern



Röda rosor och gerbera till mor från sonen



Ett roligt kort från min "lille" pojk och den rara boken från min lilla tös:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Men du e ju värst!Kliva upp sju en söndagmorgon!Menar du att du lagar frukost åt dina hantverkare? Jag bjöd inte ens på fika åt min målare! Han hade med sej, sa han!

Fina blommor o kort du fått av barna!

Ha en lugn o fin kväll o sköt om din Pippis! Min gube är på bättringsvägen! Han har både fikat o ätit middag med mej! Sittande!

Kram på dej!

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Sånt gör en glad!



Ja hua va mycket onyttigheter jag har stoppat i mig i helgen.

Nu får det bli nyttigt under veckan.

Ha det gott och hoppas Pippis piggar på sig..kramen

Kommentera inlägget här :