Äntligen lite bättre....

publicerat i Allmänt;
är jag idag. Var hos doktorn och det var naturligtvis en infektion i urinvägarna. Lite medicin fick jag och nu har jag tagit två tabletter så nu hoppas jag att tröttheten ska ge med sig. Nu längtar jag att bli sådär pigg igen.....börjar se all skit omkring mig igen så nu är det nog på bättringsvägen.....men som sagt det är ingen som tar ifrån mig alla dammtussar så det får vara tills jag känner mig redo för kvasten:)) Apropå det så är det lite gulligt med Stolla, hon vet precis när matte inte mår bra, kommer och skall gosa och lägger sig på mig precis som att hon vill trösta mig och hon värmer mig så skönt när jag fryser.
I morgon skall jag till frissan, det ska bli skönt att gå dit. Håret är absolut inte snyggt just nu. Grått i botten och alldeles för långt, vet inte vad jag ska göra med det men funderar lite på att ha lite mörkt i botten och och lite färg ovanpå........sen e jag sugen på Linda Bengtsings frisyr men jag vill inte ha det så kort i nacken. Ja ja vi får se vad den kära frissan gör med mig. Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa lite. Pippis har köpt 2 st nya böcker om Damernas detektivbyrå.....dem är så jäkla bra. Ha det gott! Kram Mumin


image680

Så här kanske??

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

Hej! Tycker inte du ska ha ett tvåfärgat hår. Tycker helt klart det är snyggast med bara en färg, blir för mycket med slingor eller någon mörk färg i botten. Isåfall hela håret mörkt, eller hela håret ljust! Med frisyren har jag faktiskt ingen aning. Rådfråga frisören, dom brukar kunna komma med mycket bra tips vad som passar just din huvudform osv! :) Tack för det jobbiga i de blå IKEA-kassarna förresten! :) Kram kram!

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Frida: Ja tack för rådet...men jag är sugen på tvåfärgat:)) Ha ha skit samma på en gammal kärring:)) Kram tebaks

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Vilken tur att du också fått hjälp nu då! Så kanske det blir lite ordning på bloggdamerna! Men städningen får du väl vänta med! Jag tror inte du har så många dammtussar...det ska vara Stolla då som ullar av sej!Va gullig hon är som vill trösta matte!Apropå frisyren så tycker jag att du ska göra det du känner för, jag tycker också det är snyggt med mörkare i hårbotten. Det har min äldsta dotter. Hon är också blond!Men du får väl rådgöra med din frissa! Jag ska färga mitt hår imorron. Det har blekts av solen.Jag hade lite rödaktiga slingor förut som blev ljusare av solen..ganska bra är det, så jag ska försöka göra bara hårbotten.
Krya på dej nu o vila så mycket det går!Kram!

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja vilken tur att det finns hjälp.....ja du finns det inget annat att ha problem för än dammtussar och hår då lever man gott:)) Jag tänkte när jag låg sjuk att tänk på såna människor som är så sjuka och aldrig blir bra igen.....när man ligger i bädden och är så ynklig så tror man att sista stunden är kommen....ja så mycket man kan vara tacksam över...ibland borde man skämmas....Kram på dig Gunvor och tack för att du finns. Ps Du blir säkert jättetjusig i håret i morgonDS:))

5:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Skönt du är på bättringsvägen.
Frissen på bilden är väl fin .. ung tjej, men vi gamlingar behöver pigga på oss lite tuffa frissor.. Linda Benzing.. njäääääääääääääää där gåt gränsen, men hon är så snygg i den.. allt klär ju en skönhet.
Spännande.. du får visa foto senare då..
Kram

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Tack vännen.....ja det är ju en ung tös på bilden, men varför ska man "tanta till sig" när man fyllt 50++ ha ha. Ja vi får se vad det blir. Kram på dig!

7:e kommentar, skriven , av Ninni:

Åhh infektion..träligt!

Jag skulle också behöva gå till frissan..ser ut som skrutt i huvudet, det märks på håret när man varit sjuk!
Men jag vet inte heller vad jag vill göra...ha en bra dag..kram

8:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Så skönt att du verkar må lite bättre. Frisyrer är svårt att ge råd om - det någon annan tycker är snyggt kanske inte alls känns rätt för mig. Själv har löst alla problem genom att vara naturligt gråhårig och mycket kortklippt. Inte alls så tjusig som du är på bilderna du visar. Fortsätt och krya på dig.

9:e kommentar, skriven , av tingeling:

Skönt att det börjar vända med sjukdomarna
Jag är sänkt jobbade till 13 och hade då 38 graders feber. Så går det när man jobbar med infekion i kroppen kramTimgeling

Kommentera inlägget här :