Jävlar va seeegt.......

publicerat i Allmänt;
jag hatar att bara vänta........nä den där lillkillen väntar nog till augusti......i morgon ska jag åka till havet...jag står inte ut en sekund längre i det här huset! Det är som om väggarna ska trilla på mig.....jag längtar inte ens till gymmet....då är det högt vatten:) Pippis är också tråkig.....bara läser och säger ingenting......Va roligt det här blev då........



Hit åker jag i morgon bitti............

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Men Mumin, då! Det är väl dotra det är synd om som får gå och bära den stora tyngden! Men Du kanske är lite orolig för henne, det tar på humöret!

Åk Du och bada så händer det kanske något på BB-fronten! Kramisar!

2:a kommentar, skriven , av tingeling:

Ser härligt ut vi ska oxå åka till havet vi ska ut med båten enstund kram Tingeling

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Tjena Mumin! Snart dimper han nog ner den lille krabaten vad det nu blir för sort. Jag själv har sovit på Hudiks sjukhus i natt. Mitt yngsta barnbarn har hamnat där med skador på benet. Hans föräldrar var på semester i Uddevalla bl.a. dom har kört ända hem i natt, så nu är dom där hos honom.

Igår när han skulle in så vart det min svägerska som följde med hela dagen från ett sjukhus till det andra. Tänk att allt ska hända när inte mamma o pappa är hemma. Men det gick väldigt bra. Han var så duktig, fast han aldrig varit på sjukhus, sen han blev stor.Nu ska det bli operation idag, så då är det ju bra att föräldrarna är med.Dom kom dit imorse så då tog jag bussen hem.Hoppas allt går bra nu!Det gör det nog, men sen blir det gips i sex veckor. Så det blir till att börja skolan med ett gipsat ben.

Hoppas du har en härlig dag vid havet med sol o bad! Kramkram!

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ingegerd: Ja jisses va knasigt det blev:) men jag är nog lite orolig som du säger och otålig....Kram vännen! Mumin



Tingeling: Ja va gött det var att vara på havet. Kramisar



Gunvor: Men va tråkigt:( Hoppas att det inte är så allvarligt. Va bra att du fanns där då....Kram på dig! Mumin

Kommentera inlägget här :