Vårväder......

publicerat i Allmänt;
men vad härligt det var idag.......tog mig en tripp till skogen och bara gick och gick, jag vet inte hur långt jag gick men jag tog på mig stegräknaren och den visade på 9000 steg när jag kom hem??? Vad det nu betyder, e det långt eller? Så jäkla underbart det var, alla i hela Mölndal var ute tror jag.........det var så mycket folk men det är välan inte så konstigt , ett sånt tråkigt väder vi haft många månader nu!!
Sen åkte jag och hyrde mig en film, Ett öga rött, den ska jag och Pippis titta på ikväll, men kocken är igång igen, idag blir det revbenspjäll.......det blir också kulinariskt säger han, ha ha. Ja ha det så gott här kommer lite skogsbilder.

image606

Det ser fruktansvärt inbjudande ut att hoppa i:))

image607

Riktigt vårlikt eller hur?

image608

Här var så bedårande vackert så man fick nypa sig i skinnet:))

image609

Mossa mossa på er allihopa.......vem va det som sa det? Var det inte nåt barnprogram för längesen?:)

image610

Avslutar med det söta svanparet.............

Jag skulle bara säga att nu har nog min Kirunaabstinens släppt, nä Ninni jag skulle nog inte vilja bo där:)) jag är ju en västkustbo och det salta havet och klipporna är ju bara så ljuvligt.......by the way ha ha. Knäpp jag e va??

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Åhh vilka mysiga bilder. Nu frestar du t.o.m mej! Nu längtar man nästan till våren när det ser ut så där i skogen. Ljuvliga mossbilder du tagit både på träden o stenarna! Jag tror nog inte heller att du skulle klara av den långa mörka vintern. Du som har det vackra havet så nära dej!Det avundas då jag!
Jag har gått en promenad jag också, men så många steg blev det nog inte för mej! Jag har ju dansben idag så jag får ta det lite lugnt! Ja ja stackars ben!Men kul är det!
Ha det bra imorron.KRAM!

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ha ha va bra att jag nån gång kan fresta dig....det är ju inte så ofta....nä du det var nog i stundens inlevelse som jag blev kär i Jukkasjärvi, jag skulle aldrig klara av att vara borta från västkusten med båtar och skär salta vatten och klippor....ja när det är sommar här då är det ljuvligt. Oj då stackars dig då som har dansben....men kul hade du ju. Kram på dig vännen!

3:e kommentar, skriven , av Frida:

Emilia lämnade kommentar till dig i min blogg, så här har du den..

"Hejsan.
Kul att du skrev. Vistt var det en underbar dag. Kanske inte riktigt min grej med så mycket folk när man är ute och går bara. Är ju från landet ;) Som du ser så tycker jag att det är riktigt roligt att skriva sarkastiskt och retsamt. Så man får ta min blogg med en nypa salt.

Angående Rottweilern så förstår jag att du blev arg. Ser inte bra ut. Oftast handlar det om att hunden kan bita andra. Men det finns också en slags sele man kan sätta vid nosen för att hunden ska gå bättre i kopplet. Och då har det inte med ilska att göra. Men sen ska man inte glömma att det är väldigt många som inte låter sina hundar hälsa på Rottweilers och då kan det lätt leda till att Rottweilers inte är så bra på att "umgås" med andra hundar. Men som sagt. Ser inte bra ut.

Hoppas att allt är bra annars.

Kram Emilia"

Puss och kram till Shibbie

4:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Vattenbilder bara älskar jag.. finns det något ljuvligare än att promenera läng vatten.. om det så är ett vattenhål mitt i skogen:-)
Men det där vet du redan. Längtar till en resa nu snart för att få mina lustar att explodera:-) Snart så blir det säkert så, men den där hårda vinden och regnet har stoppat mig. I går var det en underbar dag.. tog själv en promis i vår stad.. nä inte mitt i city, men runt om. Mannen uteblev då han hade en förskräcklig huvudvärk, men då jag kom in ångrade han säkert sig. Jag upplevde knoppar och vårblommor som bara fanns där ute.. underligt vid den här årstiden..
Ha de fint kramkram

5:e kommentar, skriven , av Nalle:

Vilka fina bilder du tagit !!
Jätteläckra och vårfina. I januari:)
Kram på dig, hoppas filmen är bra !

Kommentera inlägget här :