Tråkiga svenskar......

publicerat i Allmänt;
eller e vi inte det? När jag var på spinningpasset idag så är det ju ganska roligt att prata med folk och jag babblade väl på som vanligt.....men inte under själva passet för då svettas man ju ordentligt och får inte fram ett ord:)) Men efteråt så pratade instruktören om att hon varit i Australien och det var INGEN som sa ett knyst....svarade inte ens på frågorna hon ställde om hur det kändes efteråt och så.....så frågade hon om någon hade något roligt att berätta och då kunde ju inte "glappkäften" Mumin vara tyst utan satte igång med Jukkasärvi och ishotellet bla bla bla...ja ni vet......ingen sa nåt då heller.........fan vad jag kände mig dum....precis som att nu har den kärringen nåt att prata om och skryta med....men det var ju inte så jag menade, ville bara lätta upp den tryckta stämningen lite.....nä vi svenskar är för tråkiga.....hade man hällt i dem lite vin innan hade dem kanske öppnat munnen och ha den mer än att andas med.
Det är som min syster och jag säger, vi passar inte i det här landet, vi är alldeles för spontana, vevar och viftrar med armar och ben när vi pratar och skojar friskt men det är väl förbjudet i detta tråkiga land. Apropå det så körde jag bakom min syster i eftermiddags, jag undrade vad det var för en kärring som körde framför mig, hon såg så liten ut men så såg jag att det är ju syrran, så jag började blinka bakom henne. Hon brukar inte titta i backspegeln när hon kör bil, ha ha, utan bara gasar på och är i en annan värld:) Sen när vi kom till ett stoppljus så vinkade hon att jag skulle köra upp vid sidan om henne så vi kunde prata.......men va fan där var ju en trottoar och cykelbana så inte kunde jag köra upp där?
När jag pratade med henne i kväll så sa hon: "Äsch det hade väl inte spelat nån roll om du hade kört upp där, för jag ville säga en sak till dig" Snacka om tokig kärring:)) " Så gör dem ju i Italien tex sa hon, ja sa jag, men nu är vi i Sverige!!! Hon hade jag definitivt INTE velat haft med mig på gymmet för den människan hade tagit överhanden totalt därinne......ha ha ja sicka lustigkurrar vi e, men det har vi ärvt från vår far, han hade inga skrupler han heller:))

Hoppas på en skön sömn för er alla! Kram Mumin

image611

Syrran, den tokiga lilla italienskan:))))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Haha jag kan vara med i er klubb..jag kan aldrig lära mig att hålla käften jag heller!

Är det knäpptyst nånstans så kan man ge sig F.. på att jag kläcker ur mig nåt!
Sen hoppar det många grodor också..hihi

Kramen

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Välkommen i klubben:)) Ja grodor hoppar det lite kors och tvärs och har alltid gjort, ja ja hellre det än att vara helt tyst och tänka kanske att sådan skulle jag också vilja vara, men vågar inte. Kram och ha en bra dag!

3:e kommentar, skriven , av Anna-Maria:

När jag har spinnat är jag helt slut och får inte fram ett ord. Folk var säkert helt färdiga.

4:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Jag tror inte vi är torra och trista - bara blyga! Har inte kommenterat så mycket på ett tag men jag tittar in till dig nästan varje dag. Må så gott!

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Lite trista är vi nog! Jag har ganska lätt att ta kontakt jag med men inte i stora folksamlingar.Då känner jag mej för blyg! Din syster o jag har lika glasögon ser jag!Snygga!Haha!
Ni verkar vara lika lättsamma glada människor bägge två. Ha en skön kväll!Kramar till dej!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Anna-Maria: Ha ha då är du nog otränad:))Hälsningar "Spenat-Alfred" Kram på dig!

Sylvia: Ja det är nog så att vi är blyga, roligt att du tittar in till mig:))Kram på dig

Gunvor: Nä men va kul att ni har likadana glasögon:)) Ja som jag sagt förut så är vi väl ett blygt folk. Ja vi är lättsamma när vi mår bra får jag väl säga.......vi har haft så många downperioder bägge två så det är konstigt att vi ändå håller humöret uppe, men det sitter väl i generna. Kram på dig!

Kommentera inlägget här :