Sjuk fortfarande....

publicerat i Allmänt;
är jag så det har inte hänt så mycket mer än att jag bara har sovit sovit sovit.............Idag har jag i alla fall duschat och det kändes skönt.....och Pippis är iväg till Norge men kommer i morgon kväll igen....men det kan vara ganska härligt att få vara lite själv......Ha det så gott därute. Kram Muminimage599

Var det månne den här underbara slädfärden i 20 minusgrader som gjorde att bacillerna fick fart?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Stackars dig, men det går över. Upplevelsen var ju så stor av att ha varit på ishotellet, så vad är en liten fjutt förkylning mot det:) Du får tänka så:)
Kramis

2:a kommentar, skriven , av Frida:

Hej! Det går jätte bra i skolan ( än så länge, haha) Det går bra med Enya, hon va ensam 4 timmar igår och 6 timmar idag men det har gått jätte bra. Wictor har ju tagit ut henne så fort han har kommit hem. Hon har bara legat och sovit hela dagarna. Jag är ledig på torsdag och så har jag en föreläsning på fredag mellan 8.30 och 10. Och en på måndag mellan 10.30 och 11.45. Sen vet jag inte hur schemat ser ut. Men det verkar verkligen jätte bra! Pengarna från csn kommer nästa vecka oxå så nu börjar allt ordna upp sig och alla frågor får man svar på. Krya på dig! KRAM!

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Ja du det har du rätt i ha ha men jag har åkt på världens dunderinfluensa eller vad man ska kalla det för....är helt slak:)) men det är ganska skönt också för nu MÅSTE jag verkligen vila mig:)) Kram på dig!

Frida: Va bra!! Verkar ju jättebra det här och att kosingen är på väg är ju inte dumt det heller:)) Duktig hon e som klarar sig....ja här ligger jag som en pannkaka och kan inte göra annat men det är ganska skönt också att få vila sig ordentligt. Kroppen säger väl ifrån antar jag........ja jag ska försöka krya på mig. Må så gott! kram på dig!

4:e kommentar, skriven , av Anna-Maria:

Eller så var det Stig Helmer som andades på dig.

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Jaadu..det är nog bara till att ligga i sängen några dagar o vila.Du har ju ingen passopp heller,men du klarar dig nog själv också! du kan ju ligga o drömma dig tillbaka o tänka på allt det roliga du fick vara med om..StigHelmer o han Ola!HaHa!Då blir du nog piggare!
Nej skämt åsido..var rädd om dej!Kryapådejkramar i massor behöver du nu!

Du frågade om mina lungor. Det var ett återbesök jag var på och det såg bra ut. Inga nya förändringar på min lunga. Jag ska få komma o göra en Datortomografi på lungan och så ska jag få träffa en sjukgymnast som ska lära mej att andas rätt.Jag blir så andfådd när jag går i trappor o uppför backar. Dansa går bra som tur var! Vi hade jättekul i lördags!Kram!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Anna-Maria: *ASG* ja kanske det......nä du så nära var vi inte varandra att det blev utbyte av vätskor......ha ha ha ha jag skrattar ihjäl mig:)) Kram på dig!

Gunvor: Nä vad härligt det är att vara själv lite.....men i morgon är han tillbaka igen:)) Ja jag är riktigt sjuk ska jag säga dig men jag ligger och drömmer mig tillbaka och har det hur mysigt som helst i fantasin:)) Usch då har du haft förändringar på lungan? Stackars dig! Inget allvarligt hoppas jag......bra att du kan dansa i alla fall!! Kram på dig!

Kommentera inlägget här :