Lugn och ro.....

publicerat i Allmänt;
idag vaknade jag kl 11 och hade sovit som en stock hela natten. Pippis vaknade också sent och vi sa att det var väl första gången vi fick vara ifred utan att någon ringer eller det ska jobbas. Sen har jag gått och småpysslat och bäddat rent i sängarna och nu ska jag ta mig an en god gryta tänkte jag......sen tänkte jag ta fram mitt målarstaffli och börja att måla en tavla....ute är det iskallt men egentligen tycker jag det är härligt...lite snöflingor är också välkomna.......Ha en go trettondagsafton! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Låter som en bra idedet där med att måla.
Jag har lite grejjer staffli färger duk osv. men saknar helt talang ör detta. kramTingeling

2:a kommentar, skriven , av Nalle:

Bra idé med målandet. Kanske vi blir kollegor?
Kramar !

3:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Det tycker jag hämta hem Monzzillan:-) Hade inte sagt det åtskilliga gånger om jag inte menar att den är bra mycket bättre..
Ha de fint du.. ikväll är det jag som ska festa..:-) Vi är bortbjudna.
Kramar

4:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Visst är det härligt att få sova tills man vaknar av sig själv. Inga måsten. Du tycks haft en skön dag. Hälsa o gratta lilla/stora Enya. Gav väl mersmak för husse oc matte förstår jag.

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ting: Ja jag har så mycket ideér....ska bli riktigt roligt att börja skapa nåt:) Kram på dig!

Nalle: Ja passa dig nu när Rembrandt är på G.....ha ha ha Kram på dig!

Pialotta: Ja jag får väl hämta hem det där du tjatar om:)) Festa lagom nu vännen...spriten är ett otyg fast ganska trevligt ibland. Här är det torrlagt ha ha. Kram på dig!

Sylvia: Ja nåt så underbart ljuvligt att få sova:)) Ja jag ska hälsa stora Enya från dig. Det är utställning idag med men jag vet inte hur det gick.....Kram på dig!

Kommentera inlägget här :